Acasă Actualitate Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a venit la Timișoara. ”Nu s-a pus problema...

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a venit la Timișoara. ”Nu s-a pus problema să vin aici să îl schimbăm din funcție pe Nica”

DISTRIBUIȚI

Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, a venit, vineri, la Timișoara, pentru a lămuri disputa din cadrul filialei Timiș a formațiunii. Alin Nica a fost contestat pe postul de președinte, în mai multe rânduri, iar Ciucă a venit să discute cu primarii liberali din Timiș.

Primele discuții au avut loc cu președintele PNL Timiș și cu secretarul filialei, Dănuț Groza.

”E  o vizită de lucru, vedem cum merge filiala și bunul mers a lucrurilor, nu e nimic special”, a spus Ciucă la sosire.

Ulterior, șeful partidului a intrat la discuții cu primarii liberali din județ. La întâlnire nu au fost accepați decât primarii în funcție, nu și cei ”provizorii”. Cei de la Giroc, Șandra, dar și fostul primar de la Lugoj, Claudiu Buciu, fiind scoși din sală la cererea expresă a lui Ciucă.

„Nu se pune problema să îl schimbăm din funcţie pentru că dacă ar fi o astfel de situaţie, decizia se ia în BPN. Şi, cum în BPN nu am avut o astfel de abordare, ne vedem de treabă. (…) Situaţii speciale, în interiorul partidelor, nu doar la PNL, sunt la toate partidele. E nevoie să avem astfel de activităţi pentru a ne clarifica şi a ne vedea de drum aşa cum este normal să fie. Să fie lucrurile clarificate, să nu avem niciun fel de suspiciuni vizavi de o persoană sau altă.”, a mai precizat Ciucă.

 

Comentarii

comentarii