Acasă Politica Președintele PSD Timiș, Călin Dobra, pleacă la Bucureşti să decidă viitorul PSD

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra, pleacă la Bucureşti să decidă viitorul PSD

1195
DISTRIBUIȚI

Ultimele întâmplări din barca celor de la PSD îl duc pe şeful organizaţiei judeţene din Timiş, Călin Dobra, la Bucureşti. El va participa la Consiliul Executiv Naţional al partidului. Problemele politice la nivel regional se vor discuta după şedinţa naţională, a subliniat Dobra.

Nu e linişte deloc în PSD. După ce Liviu Dragnea, liderul partidului, a ajuns la „răcoare”, organizaţia politică a convocat de urgenţă un Comitet Executiv Naţional, pentru a se stabili măsurile concrete pentru asigurarea funcţionării în bune condiţii a PSD. Liderul organizaţiei Timiş, Călin Dobra, pleacă la Bucureşti la această şedinţă, dar spune că va încerca şi rezolvarea unor probleme administrative.

„Merg la București, și pe parte administrativă, pentru că sunt anumite proiecte depuse de la nivelul consiliului județean, în mod special pe fondurile guvernamentale, acele investiții în infrastructura rutieră, și să vedem situația plăților spre consiliul județean, astfel încât să ne achităm față de executanți, și bineînțeles și pe parte politică, după-amiază, la Comitetul Executiv Național”, a declarat Călin Dobra.

Tot pe teme administrative, Dobra a spus că discuţia lămuritoare despre sala polivalentă vor avea loc săptămâna viitoare. El nu a scăpat ocazia să îl împungă pe colegul său de administraţie, Nicolae Robu, pe tema alegerilor, vorbind despre înfrângeri, asta chiar dacă şi PSD nu a realizat nimic strălucitor la acest scrutin: „Cred că astăzi nu are timp Nicolae Robu, mai mult ca sigur că sărbătorește, nu înfrângerea pe Timișoara, ci ziua de naștere, și după aceea o să iau legătura cu dânsul să vedem. O să vorbesc astăzi după-amiază, mâine și cu domnul vicepremier să programăm, mai mult ca sigur că săptămâna viitoare va fi acea întâlnire”.

Cel mai fierbinte subiect al zilei este cel referitor la alegerile europarlamentare, mai precis la numărul de voturi obţinute. Dobra nu a vrut nici de această dată să comenteze despre procente, spunând că discuţii interne pe această temă vor avea loc doar după şedinţa CEX de marţi.

„Atunci când mă întorc de la Comitetul Executiv Național, să fiți convinși că vom face și o conferință de presă și o să discutăm toate problemele politice la sediul din Timișoara”, a mai spus Dobra.

Comentarii

comentarii