Acasă Eveniment Preselecţie pentru Next Generation Models – editia 2009

Preselecţie pentru Next Generation Models – editia 2009

528
DISTRIBUIȚI

Next Generation Models, este un concurs de modele marca Best Models, fiind cea mai importantă campanie de scouting din ţară, care ăşi propune în fiecare an sa descopere tinerele talente din lumea modei.
Încă de la prima ediţie, din anul 2003, concursul naţional Next Generation Models, a devenit rapid un eveniment de modă de referinţă pe piaţa românească, reunind cele mai importante nume din domeniu.
Câştigătoarea ediţiei precedente, Ioana Timoce, din Bistriţa, a confirmat titlul obţinut de „cel mai bun tânăr model” prin colaborarea cu agenţia New Madison din Paris, fiind încă de anul trecut model exclusiv pentru prezentările de modă semnate Chanel.
Anul acesta scouterii Best Models vor căuta „cel mai bun tânăr model” în Cluj-Napoca, Timişoara, Bistriţa, Târgu-Neamţ, Sibiu, Braşov, Suceava, Piatra-Neamţ, Constanţa, Ploieşti şi Bucureşti.
Modelele selectate la preselecţiile din ţară vor participa la finala concursului Next Generation Models – ediţia 2009, ce se va desfăşura pe 30 noiembrie, la Teatrul Naţional Bucureşti. Evenimentul Next Generation Models 2009 va reuni nume importante din domeniul modei, vor fi prezentate colecţiile de primăvară/vară 2010 ale celor mai importanţi designeri din România., iar din juriu vor face parte cei mai importanţi scouteri internaţionali, designeri, fotografi de modă şi fashion editori pentru a desemna „cel mai bun tânăr model al anului 2009”.
Preselecţia de la Timişoara va fi organizată la Iulius Mall, duminică, 27 septembrie, la ora 13.

Comentarii

comentarii