Acasă Actualitate Previziunea lui Tabără s-a adeverit: cumnatul său a fost numit director provizoriu...

Previziunea lui Tabără s-a adeverit: cumnatul său a fost numit director provizoriu la STPT

DISTRIBUIȚI

Joi, 29 septembrie, consiliul de administrație (CA) al Societății de Transport Public Timișoara (STPT) l-a numit pe Constantin Cocheci director general provizoriu. Mutarea a fost anticipată de viceprimarul liberal Cosmin Tabără încă de la începutul săptămânii. Noul director este, de altfel, cumnatul (soțul surorii) acestuia.  

Mandatul lui Cocheci va începe de vineri, 30 septembrie, și se va întinde pe patru luni. În aceiași ședință, fostul director general provizoriu, Patriciu Rușeț, a fost numit director general adjunct provizoriu al societății.

„Absolvent al Facultății de Mecanică, Constantin Cocheci are experiență managerială în domeniul privat de peste 20 de ani, în cadrul unor companii din domeniile energiei și construcțiilor. De asemenea, Constantin Cocheci a fost director de operațiuni în cadrul companiei AEM și președinte al directoratului AEM S.A”, precizează reprezentanții STPT.

„Am aflat o informație referitoare la numirea intenția de numire a noului director de la STPT. În mod normal, dacă colegii mei (Fritz și Lațcău – n.r.) erau fair-play, dacă au respect față de politică, principii, bun simț – dar toate astea țin de educație – trebuia să stăm de vorbă, nu să mă pună în fața faptului împlinit, pentru a fi etichetat politic în viitorul apropiat”, spunea marți Cosmin Tabără.

Viceprimarului liberal îi era frică de faptul că decizia a fost luată pentru a-i face pe colegii săi de partid să creadă că a avut o înțelegere ascunsă cu useriștii. Tot acesta vorbea și de o eventuală intenție de asociere a eșecului de la STPT de numele său.

Comentarii

comentarii