Acasă Uncategorized Prietena premierului sârb lansează o nouă piesă alături de timișoreanul Geo Da...

Prietena premierului sârb lansează o nouă piesă alături de timișoreanul Geo Da Silva

1214
DISTRIBUIȚI

didi feat lumia brothers 11

Weekendul trecut la Timișoara s-au pus bazele unui nou proiect internațional sub egida celebrei case de discuri spaniole Blanco y Negro. La Florin Pop-Magda în studio a ajuns artista de origine sârbă Didi pentru a înregistră vocea pentru noua să piesa alături de Lumia Brothers – intitulata Love in the Air.

Didi, pe numele real Dijana Jankovic, s-a născut in 22 iulie 1988 și încă de mică a visat la celebritate și la o cariera in muzica, ambiție care e o trăsătura în familie, sora ei fiind celebra tenismenă Jelena Jankovic. Dijana și-a început cariera muzicală în 2010, câștigând concursul Vrnjackabanja Banja cu cântecul “Strong”. Au urmat cântece precum “I Love You Again”, “Maximum My” sau “Ballerina”.
Ultimul proiect, care implică și colaborarea cu timișorenilor de la Massive Studio și Lumia Brothers, va beneficia de un videoclip filmat în totalitate la Belgrad, capitala Serbiei, cu un buget impresionant, captând încă de pe acum atenția televiziunilor de profil din spațiu ex-iugoslav. Numele melodiei este “Love in the Air”, iar piesa promite să ajungă un hit în spațiul est-european.
Blanco y Negro Music – labelul spaniol și unul din liderii europeni în muzică și producții muzicale a semnat deja un precontract pentru lansarea proiectului sârboaicei alături de timișoreni. Un motiv în plus pentru succesul garantat al noii piese al Dijanei Jankovicieste și faptul că frumoasa sârboaică este fashion icon și recent a anunțat deschiderea unei linii de îmbrăcăminte, care va avea magazine în țări europene precum Italia, Austria și, bineînțeles, Serbia și Croația.
Dijana este recunoscătoare carierei sale și statutului pe care îl are, spunând că datorita ei, a reușit să cunoască și să se împrietenească cu un număr impresionant de oameni – de la celebrități până la oameni politici, actori și oameni cu influență în spațiul balcanic. Premierul sârb o consideră pe Dijana Iankovici o prietenă apropiata de familie, luând deseori masa în compania ei.
Proiectul Lumia Brothers este creat și susținut de timișoreanul Geo Da Silva alături de italianul Jack Mazzoni. Ambii sunt impresariați de Blanco y Negro Music, formând un duo cu peste 40 de milioane de vizualizări pe youtube.com. 

Comentarii

comentarii