Acasă Economic Prima asigurare malpraxis pentru agenţii imobiliari din România

Prima asigurare malpraxis pentru agenţii imobiliari din România

391
DISTRIBUIȚI

Asociaţia Profesională a Agenţilor Imobiliari din România (APAIR) şi Marsh Broker de Asigurare-Reasigurare au lansat împreună cu Astra Asigurare-Reasigurare prima asigurare profesională dedicată agenţilor imobiliari. Noua poliţă vine în întâmpinarea nevoii de a acoperi riscurile cu care se confruntă în mod obişnuit agentul imobiliar, aducând astfel un plus de siguranţă consumatorilor în relaţia lor cu oricare agent imobiliar membru APAIR.
Asociaţia Profesională a Agenţilor Imobiliari din România (APAIR) a sesizat nevoia de acoperire a riscului de răspundere profesională a membrilor săi. Până în prezent in Romania asigurările de răspundere profesională erau contractate de agenţiile imobiliare, la nivel de companie pentru tot personalul angajat. Foarte puţine companii imobiliare au încheiat asemenea asigurări în România.
 „Am început cercetările în legătură cu acest produs, împreună cu APAIR, încă din 2009. Au fost foarte multe detalii de pus la punct, dar credem că produsul lansat este unul acoperitor pentru agenţii imobiliari membri APAIR şi vom continua să-l îmbunătăţim împreună cu partenerii noştri. Membrii care doresc să se asigure pentru sume mai mari decât cele minime obligatorii au posibilitatea să-şi majoreze asigurarea în condiţii preferenţiale”, a declarat Eduard Simionescu, Manager Departament Răspunderi Profesionale Marsh România.
„Noul produs de asigurare a fost conceput în concordanţă cu Codul Etic şi Standardele de Practică ale Asociaţiei Profesionale a Agenţilor Imobiliari din România. În sfârşit, cu sprijinul Marsh şi Astra, după mai mult de 20 de ani de aşteptări, agenţii imobiliari pot beneficia de o asigurare de malpraxis, la fel ca oricare altă breaslă din România, aderând la Asociaţia Profesională a Agenţilor Imobiliari din România”., a explicat Dan A. Negulescu, Preşedinte APAIR.
 

Comentarii

comentarii