Acasă Eveniment Prima conferinţă regională despre relaţii publice online, la Timişoara

Prima conferinţă regională despre relaţii publice online, la Timişoara

DISTRIBUIȚI

Prima ediţie a conferinţei PRbeta va avea loc în data de 12 mai 2011, la Hotel Timişoara. Organizatorii evenimentului îşi propun să aducă faţă în faţă oameni de comunicare din companii şi agenţii, bloggeri care se implică în campanii de PR online şi jurnalişti care interacţionează constant cu mediul online. Tema centrală a conferinţei este relaţia dintre oamenii de PR, bloggeri şi jurnalişti.

Specialiştii în PR, oamenii de comunicare din companii – care folosesc mediul online în comunicare sau doresc să îi cunoască avantajele, consultanţii independenţi, studeţii la comunicare şi jurnalism, reprezentanţii instituţiilor publice, bloggerii şi reprezentanţii presei din zona de centru şi vest a ţării, cu toţii sunt aşteptaţi la această primă ediţie PRbeta.

 „Dorim să aducem specialiştii în comunicare cât mai aproape de reprezentanţi ai agenţiilor de PR şi ai companiilor care au avut cele mai bune rezultate în comunicare online în 2010. Temele abordate în cadrul conferinţei vor fi campaniile de succes aplicate în online-ul românesc, studiile de caz aduse de companii de nivel naţional, metodele de monitorizare a brandului şi ale campaniilor în mediul online, tipurile de interacţiune ale companiilor cu mediul online, categoriile de bloggeri care pot fi integraţi în campaniile de promovare, importanţa comunicării cu presa online şi cu blogurile din domeniu, campaniile lansate de bloggeri, jurnaliştii şi implicarea în campaniile online”, spune PR specialistul Cristina Putan.

La conferinţă vor vorbi reprezentanţi ai companiilor care se promovează online, specialişti din cadrul agenţiilor de PR, bloggeri care s-au implicat în campanii online în 2010 şi jurnalişti online. Din partea companiilor vor lua cuvântul Ana Bulgăr, Ruxandra Predescu, Alina Crâncău, Bogdan Theodor Olteanu şi Monica Jitariuc. Din partea bloggerilor vor prezenta Alexandru Negrea, Bobby Voicu, Raluca Popa şi Andrei Crivăţ. Jurnaliştii invitaţi sunt Cristina Bazavan, Amalia Matei şi Victor Kapra.

Înscrierile la conferinţa PRbeta au început în 28 martie 2011 şi se vor încheia în data de 11 mai 2011. Preţul unui bilet este de 120 de lei, sau 75 de lei pentru studenţi. Mai multe detalii despre înscriere şi program se găsesc pe site-ul prbeta.ro.

Comentarii

comentarii