Acasă Actualitate Prima Conferință internațională virtuală „Asistența socială prin ochii tinerilor cercetători”, la UVT

Prima Conferință internațională virtuală „Asistența socială prin ochii tinerilor cercetători”, la UVT

386
DISTRIBUIȚI

În perioada 1-2 iulie 2021, Departamentul de Asistență Socială din Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Sociologie și Psihologie, găzduiește prima Conferință internațională virtuală „Asistența socială prin ochii tinerilor cercetători”:

Conferința este organizată împreună cu partenerii științifici: Departamentul de Asistență Socială al Universității Babeș-Bolyai, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială (Cluj Napoca, Reșița); Departamentul de Sociologie și Asistență Socială al Universității „Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de Filosofie și Științe Politice Sociale (Iași) și Departamentul de Asistență Socială al Universității din București, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială.

Scopul conferinței este de a reuni tineri cercetători din întreaga lume pentru a prezenta și a discuta noile tendințe în domeniul asistenței sociale. Sunt invitați și bineveniți studenții internaționali în domeniul asistenței sociale de la nivelurile de licență, masterat și doctorat, precum și mentorii acestora, cercetători și profesori.

Rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Gabriel Pirtea: „Perioada pandemiei a provocat un imens salt în utilizarea mijloacelor de comunicare pentru conferințe online, cu toții am fost obligați să ne translăm activitățile către mediul virtual și să ne continuăm proiectele de cercetare folosind aceste facilități dezvoltate. Utilizăm noile formate de comunicare și după relaxarea restricțiilor și, iată, este firesc să ne gândim și la organizarea unei conferințe internaționale virtuale, propusă acum de cercetătorii din domeniul asistenței sociale. Îi felicit pe mentorii și studenții care vor participa la această întâlnire virtuală științifică.”

Conferința este găzduită online pe platforma Google Meet (toate linkurile aici: https://asistenta-sociala.uvt.ro/wp-content/uploads/2021/06/Program-ICSW2021.pdf), începând de joi, 1 iulie 2021, ora 10:00, unde sunt așteptați peste 200 de participanți.

Pe lângă cele două sesiuni plenare, programul conferinței include opt sesiuni de prezentări ale rezultatelor științifice din peste 50 de lucrări, în limbile română, engleză și franceză, fiind disponibil la https://asistenta-sociala.uvt.ro/icsw2021 .

Vă așteptăm să împărtășim rezultatele științifice ale tinerilor cercetători din domeniul asistenței sociale din țară și străinătate!

 

 

Comentarii

comentarii