Acasă Actualitate Prima patiserie… canină din România

Prima patiserie… canină din România

402
DISTRIBUIȚI

Prima patiserie dedicată special câinilor şi-a început activitatea la Timişoara. Biscuiţi 100% naturali, fără conservanţi sau coloranţi artificiali sunt concepuţi pentru cei mai pretenţioşi sau mofturoşi căţei. Astfel de bunătăţi sănătoase pot fi găsite doar la  Patiseria Canină, fie că sunt cumpărate direct de la magazin sau comandate on line din orice colţ al ţării.
Pe lângă selecţia de biscuiţi cu 5 arome, căţeii se vor putea bucura de  joacă în aer liber, în iarbă, pe un teren îngrădit de peste 3.000 mp. „Pregătim fiecare sortiment de biscuiţi gândindu-ne la sănătatea căţeilor. Cel mai greu este să luptăm cu mentalitatea stăpânilor, care atunci când vor să-şi răsfeţe patrupedul, îi cumpără recompense pline de conservanţi, care stau de luni de zile pe rafturile petshopurilor. La fel ca la oameni, şi la căţei există mâncare „junk”, adică de o calitate îndoielnică,” spune Ana Maria Petriţan, fondatoarea Patiseriei Canine.
Duminică, 25 aprilie, Patiseria Canina va organiza,  la Pensiunea canină a dresorului Vali Chiriţă, o degustare gratuită pentru căţei. Organizatorii evenimentului promit că întâlnirea va impresiona pozitiv atât stăpânii cât şi căţeii. Pe lângă degustarea propriu zisă, gazda Vali Chiriţă va face o demonstraţie de prezentare a câinilor în ring, apoi un antrenament de pază şi apărare şi, nu în cele din urmă, va arăta oaspeţilor cum se pregăteşte un câine pentru agilitate.
 

Comentarii

comentarii