Acasă Actualitate Primăria Dudeștii Noi, către locuitorii comunei: „Vă rugăm să nu utilizați focul...

Primăria Dudeștii Noi, către locuitorii comunei: „Vă rugăm să nu utilizați focul deschis pentru curățarea pajiștilor și a terenurilor agricole”

DISTRIBUIȚI

Zona de vest a României nu a trecut bine de o perioadă fără precipitații că se va confrunta cu o alta asemănătoare. Precipitațiile din ultimele zile ale lunii iulie s-ar putea să fie cele mai semnificative pentru o perioadă de câteva săptămâni, astfel că revin pericolele de incendii. Unele administrații locale deja atrag atenția locuitorilor. Primăria Comunei Dudeștii Noi este una dintre acestea.

„Având în vedere avertizările și prognozele meteorologice transmise de Administrația Națională de Meteorologie privind valul de căldură precum și cantitățile de precipitații reduse, vă rugăm să nu utilizați focul deschis pentru curățarea de vegetație ierboasă a pajiștilor și a terenurilor agricole de pe care s-au recoltat cerealele, întrucât aceasta constituie în acest moment combustibil deosebit de inflamabil, iar incendiul astfel produs ar putea scăpa ușor de sub control”, transmit reprezentanții Primăriei Dudeștii Noi.

Comentarii

comentarii