Acasă Actualitate Primăria Fârdea a pregătit locuri de cazare pentru 50 de refugiați din...

Primăria Fârdea a pregătit locuri de cazare pentru 50 de refugiați din Ucraina

DISTRIBUIȚI

Maria Rovena Violeta Murari, primarul PSD al localității Fârdea, din județul Timiș, împreună cu cetățenii și cu reprezentanții cultelor religioase, a reușit să pregătească 50 locuri de cazare pentru refugiații din Ucraina.

”Mobilizare incredibilă în comuna Fârdea din județul Timiș. În doar cinci ore, colega noastră, Maria Rovena Violeta Murari, primar al localității Fârdea, din județul Timiș, alături de colegi din primărie, cetățeni și reprezentanți ai cultelor religioase au reușit să pregătească locuri de cazare în cinci locații de pe raza comunei.

Este vorba Căminul Cultural Gladna Română. Căminul Cultural Gladna Montană, Căminul Cultural Matnicul Mic, Căminul Cultural Dragșinești și Dispensarul Uman Fârdea.

Astfel, aproximativ 50 de refugiați, cetățeni din Ucraina, oameni care au plecat cu câteva lucruri de acasă, fără să știe pentru cât timp, pentru a-și salva viețile din calea războiului, vor avea parte de o primire călduroasă, cu paturi și așternuturi curate, cu mâncare și flori la Fârdea! Felicitări, oameni cu suflet mare! – este mesajul PSD Timiș.

Comentarii

comentarii