Acasă Actualitate Primăria Giroc a organizat Festivalul Ceaunul Chișozean

Primăria Giroc a organizat Festivalul Ceaunul Chișozean

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 30 septembrie, a fost distracție mare, la doi kilometri de Timișoara! Primăria Giroc a organizat Festivalul Ceaunul Chișozean ediția a patra.

Delicioasa manifestare a scos din case sute de cetățeni, care au avut parte și de o vreme excelentă cu mult soare și o ofertă bogată de bucate și muzică bună cu artiști de seamă ai Banatului!

Evenimentul a avut loc în frumoasa Grădină de Vară a Casei Naționale din Chișoda!

Tânărul și harnicul viceprimar Dan Vîrtosu, cu atribuții de primar, a fost alături de oameni, ca de fiecare dată, și i-a onorat cu prezența lui.

”Toți gurmanzii și cei mai buni bucătari din comunitatea noastră s-au întrecut la ceaune! Cu toții și-au dovedit măiestria culinară, motiv pentru care îi felicit și le mulțumesc, datorită lor am gustat din cele mai delicioase preparate, o adevărată bucurie pentru papilele gustative! Mulțumiri artistei Ramona Vița pentru încântare și Ansamblului Ghiocelul, pentru operele de artă în pași de dans! O zi mai mult decât reușită! Felicitări tuturor!”, a fost mesajul lui Dan Vîrtosu.

„A fost o adevărată bucurie și plăcere să încânt sufletele chișozenilor mei! Mulțumesc domnului viceprimar Dan Vîrtosu și Ansamblului Ghiocelul al Casei de Cultura din Giroc!”, a fost mesajul și minunatei artiste Ramona Vița.

Festivalul “Ceaunul Chisozean” – Ediția a IV-a, pentru toți iubitorii de preparate la ceaun!

La cea de-a patra ediție, evenimentul i-a găzduit pe cei mai pricepuți bucătari amatori din comunitate și din afara ei, toți dornici să-și împărtășească și să-și demonstreze măiestria culinară în fața juriului și a vizitatorilor.

Și-au dat concursul Ramona Vița, Ansamblul Ghiocelul al Casei de Cultură din Giroc.

Comentarii

comentarii