Acasă Administraţie Primăria Giroc: ”Se lucrează cu două echipe asfaltare, una în zona Giroc...

Primăria Giroc: ”Se lucrează cu două echipe asfaltare, una în zona Giroc și alta în zona Chișoda!”

DISTRIBUIȚI

Primăria Giroc atenționează că din această săptămână se lucrează cu două echipe la lucrările de asfaltare, una în zona Giroc și alta în zona Chișoda, cele două localități din cadrul comunei.

În Giroc, pe strada Cometei, după finalizarea săpăturilor se va continua cu strada Satelitului.

Pe străzile 𝐌𝐚𝐫𝐭𝐞, 𝐃𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐃𝐢𝐦𝐢𝐧𝐞𝐭̦𝐢𝐢, 𝐒𝐩𝐞𝐫𝐚𝐧𝐭̦𝐞𝐢, 𝐆𝐨𝐬𝐩𝐨𝐝𝐚𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐙𝐚𝐦𝐛𝐢𝐥𝐞𝐢, 𝐋𝐮𝐜𝐞𝐚𝐟𝐚̆𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐆𝐡𝐢𝐫𝐥𝐚𝐧𝐝𝐞𝐢, 𝐙𝐞𝐟𝐢𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐄𝐠𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢, primul strat de asfalt este deja așternut. Pe strada 𝐂𝐚𝐫𝐩𝐚𝐭̦𝐢, lucrările vor începe după finalizarea străzii 𝐂𝐨𝐦𝐞𝐭𝐞𝐢. Pe străzile 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐞𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐬̦𝐢 𝐒𝐚𝐭𝐞𝐥𝐢𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢, săpăturile sunt în curs, urmează așternerea primului strat de asfalt.

În Chișoda,  pe strada Orizont, săpăturile sunt în curs, urmează așternerea primului strat de asfalt. Pe străzile 𝐀𝐟𝐢𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐙𝐦𝐞𝐮𝐫𝐞𝐢, 𝐁𝐮𝐜𝐞𝐠𝐢, lucrările vor începe săptămâna următoare, după finalizarea străzii 𝐎𝐫𝐢𝐳𝐨𝐧𝐭. Stratul de asfalt se va așterne pe toate străzile în aceeași perioadă, după finalizarea primului strat și aducerea canalelor la nivel.

Statusul actual al celor 3 proiecte de asfaltare din comuna noastră poate fi urmărit pe site-ul Primăriei Giroc – îndeamnă administrația localității.

 

Comentarii

comentarii