Acasă Administraţie Primăria promite schimbări ”cosmetice” la Filarmonica Banatul… dar nu la nivelul conducerii

Primăria promite schimbări ”cosmetice” la Filarmonica Banatul… dar nu la nivelul conducerii

501
DISTRIBUIȚI

A venit şi rândul Filarmonicii Banatul să fie pregătită pentru anul CCE 2021, aşa că va intra în renovări, schimbări, modernizări de infrastructură. Anunţul a fost făcut de primarul Nicolae Robu în conferinţa de presă de marţi: “Vă pot anunţa că s-a finalizat documentaţia pentru complexul sportiv şi de agrement din Calea Şagului, dar şi pentru Filarmonica Banatul. Va fi acolo va fi ceva interesant, deocamdată nu am imaginile cum va arăta proiectul. Urmează studiul de fezabilitate, respectiv aprobarea de către consiliul local. Vor fi modificări la sala de concerte, la foaier, dar şi la grădina de vară. Lucrările trebuie terminate până la finalul lui 2020, să fie disponibile în 2021”, a spus Nicolae Robu.

El a mai garantat că (până) în anul 2020 vor fi funcţionale în noua viziune toate cinematografele câştigate de primărie de la RADEF, dar regretă că Centrul Multiplexity nu este aşa cum şi l-ar fi dorit, respectiv unul nou, de la firul ierbii. “Cu Centrul Multiplexity suntem în regulă, îl putem finaliza, dar nu cum mi-am dorit eu, o construcţie nouă de la firul ierbii, ci prin reabilitarea şi refuncţionalizarea unei clădiri a STPT din zona Take Ionescu-ISHO”, a precizat edilul.

Primarul s-a declarat încântat că în weekend-uri por fi văzute în Timişoara grupuri de asiatici, ceea ce demonstrează că firmele de turism din lume au trecut Timişoara în destinaţiile lor turistice.

Comentarii

comentarii