Acasă Administraţie Primăria Reșița a semnat încă două proiecte cu finanțare europeană de peste...

Primăria Reșița a semnat încă două proiecte cu finanțare europeană de peste 8 milioane de lei

740
DISTRIBUIȚI

Primăria Reșița a semnat încă două proiecte cu finanțare europeană, pentru reabilitarea termică a blocurilor Bl 20, SC 1-4, de pe bd Republicii și SC 5, de pe Aleea Domogled, proiect cu o valoare de 3.870.486 lei.

Proiectul vizează creșterea performanțelor energetice prin execuția de lucrări de refacere a acoperişului, anvelopare integrală și tâmplărie PVC, înlocuire lift și reabilitare casa liftului, intrarea în bloc, refacerea casei scării, înlocuirea liftului și lucrări de izolare termică şi igienizare a zonei  de subsol.

De asemenea, în celălalt proiect este vorba de Capitalul Administrativ- Informatizarea serviciilor publice, cu o valoare de 4.034.201,98 lei. Prin acesta se dorește implemetarea unui sistem IT centralizat care să simplifice procedurile și să reducă timpul de așteptare la ghișee al cetățenilor. Se va crea un  sistem de management al calității prin care se va urmări eficiența muncii funcționarilor publici. Acest proiect mai are ca obiectiv realizarea unei strategii Smart|City prin care să se urmărească integrarea prestărilor de servicii publice de pe raza municipiului Reșița într-o platformă comună.

 

 

 

 

Comentarii

comentarii