Acasă Actualitate Primăria Timișoara pregătește instalarea a 17 noi stații de alimentare electrică, după...

Primăria Timișoara pregătește instalarea a 17 noi stații de alimentare electrică, după ce a vândut anul trecut peste 900.000 Kwh

DISTRIBUIȚI

În perioada următoare, cu bani de la Administrația Fondului de Mediu, Primăria Timișoara va instala 17 noi stații de alimentare a vehiculelor electrice. Despre precedentele 16 zice că sunt un succes, prin intermediul acestora au fost vânduți peste 900.000 Kwh, în valoare de 996.058 lei. Aceste stații funcționează din data de 9 septembrie 2022.

Prețul unui kilowatt, practicat la stațiile municipalității, este de 1,10 lei/ kWh cu TVA. Prețul este format din costul energiei electrice (tarif/kWh), la care se adaugă 10 % comisioane privind interconectarea cu integratorul de plăți, sistemul bancar și operatorii de telefonie mobilă și TVA, a anunțat municipalitatea.

Primăria Timișoara își propune să extindă rețeaua de stații de reîncărcare cu încă 17 astfel de unități, iar în acest scop a obținut deja fondurile necesare de la Administrația Fondului de Mediu.

Noile stații vor fi amplasate în: Str. Arhitect Ion Mincu, Aleea Balcic/Intrarea Iasomiei, Str. Dej, Str. Brândușei, Str. Dinu Lipatti, Str. Pepinierei, Str. Aștrilor, Aleea Poieniței, Str. Bacovia, Intrarea Petalelor, Intrarea Meseriașilor, Str. Măcin, Intrarea Zânelor, Str. Alexandru Vaida, Aleea Amiciției, Str. Învățătorului, Str. Nicolae Ilieșu.

Comentarii

comentarii