Acasă Actualitate Primăria Timișoara se implică în cazarea persoanelor care au nevoie de asistență...

Primăria Timișoara se implică în cazarea persoanelor care au nevoie de asistență în urma incendiului devastator din această dimineață

DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Timișoara se implică în cazarea persoanelor care au nevoie de asistență în urma incendiului care a avut loc în această dimineață la imobilul de pe str. Mehadea.

După stingerea incendiului de către ISU Banat, au rămas fără locuință câteva zeci de persoane. După ce o parte din aceștia au luat legătura cu apropiați și prieteni în vederea cazării, au rămas de relocat pe moment o familie compusă din doi adulți și un copil. Aceștia sunt cazați la căminul unui liceu din Timișoara, unde avem pregătite 15 camere cu câte 2 sau 4 paturi.

”Îi asigur pe cei care în această dimineață au trecut prin momente dramatice că suntem alături de ei. Facem tot ce ne stă în putere pentru a fi de ajutor în această situație dificilă. Prima noastră grijă au fost persoanele a căror locuință a ars complet și le-am oferit un adăpost temporar. Acum, colegii mei de la Biroul pentru situații de urgență din Primărie sunt la dispoziția locatarilor de la etajele inferioare ale blocului, pentru a vedea dacă mai sunt persoane care au nevoie de cazare. Noi avem suficiente locuri de cazare pregătite pentru a trece cu bine peste această situație dramatică. De asemenea, dacă apar alte nevoi, de exemplu de hrană, noi suntem aici să ajutăm”, a transmis primarul Dominic Fritz.

UPDATE: Până acum au fost primite solicitări pentru cazarea a cinci adulți a și a unui copil au fost înaintate până acum, în urma incendiului violent ce a distrus complet mansarda unui bloc cu patru etaje din Complexul Studențesc din Timișoara.

”Oamenii vor fi cazați la internatul liceului Azur”, a precizat, pentru Radio Timișoara, subprefectul Ovidiu Drăgănescu.

Comentarii

comentarii