Acasă Actualitate Primăria Timișoara și FITT organizează întâlniri în cartierele Dâmbovița, Șagului și Martirilor...

Primăria Timișoara și FITT organizează întâlniri în cartierele Dâmbovița, Șagului și Martirilor pe tema bugetul participativ

DISTRIBUIȚI

Într-una dintre primele etape ale programului de bugetare participativă, Primăria Timișoara și Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) organizează, pe 12 și 13 martie, trei întâlniri cu timișorenii din cartierele Dâmbovița, Șagului și Martirilor.

Reprezentanții celor două instituții au stabilit următorul program:

  • 12 martie, ora 14.00 – Centrul de tineret Dâmbovița, Aleea Poeniței nr. 1;
  • 12 martie, ora 16.00 – Centrul de tineret Calea Șagului, str. Gavril Musicescu, PT83;
  • 13 martie, ora 14:00 – Centrul de tineret Calea Martirilor, str. Pepinierei nr. 5.

„Reprezentanții Primăriei Municipiului Timișoara și ai FITT vor răspunde la toate întrebările legate de mecanismele bugetului participativ, un instrument nou lansat de Primăria Municipiului Timișoara, prin care toți timișorenii pot participa activ la guvernarea oraşului și la stabilirea priorităților pentru cheltuirea sumei de trei milioane de lei, alocată din bugetul local”, transmit reprezentanții instituției de pe C.D. Loga, nr. 1.

Vă amintim că se vorbește încă din decembrie 2021 de bugetarea participativă prin proiectul „Timișoara decide”. În cadrul acestuia sunt disponibili trei milioane de lei pentru zece proiecte pentru un oraș „mobil, verde, relaxat, al comunității și digital”. Mai multe detalii despre bugetul participativ puteți găsi la: https://decidem.primariatm.ro/.

Comentarii

comentarii