Acasă Actualitate Primăria Timișoara, trotinete şi “hărţuiri”. O altă funcţionară publică, târâtă în Comisiei...

Primăria Timișoara, trotinete şi “hărţuiri”. O altă funcţionară publică, târâtă în Comisiei de Disciplină pentru că a refuzat fărădelegile

1570
DISTRIBUIȚI

Primăria Timişoara nu mai scapă de probleme care pot părea mărunte pentru comunitate, dar care pentru cei direct afectaţi reprezintă stres şi un climat neproductiv. După Mirela Toc, o altă angajată a primăriei ar fi hărţuită pentru că “refuză să gireze fărădelegi puse la cale de un director nou”.

Lucian Mugur Şerdean arată într-o postare pe facebook că suntem bombardaţi zilnic cu mega realizările primarului Nicolae Robu “şi nu mai realizăm cât de intoxicaţi şi jefuiţi suntem în spatele acestor false şi perfide declaraţii”.

Astfel, spune Şerdean, “în timp ce primarul Clujului prezintă o noua flotă de troleibuze electrice achiziţionate cu fonduri europene pentru clujeni, primarul nostru se laudă cu trotinete electrice pe care le şi testează cu mare tam-tam.

Primarul nu face decât să abată atenţia de la problemele noastre curente şi să uităm că funcţionara Toc a fost condamnată şi pedepsită să-şi desfăşoare munca într-o debara pentru că a îndrăznit să-l înfrunte şi să-i scoată pe ochi toate fărădelegile pe care le girează, caz mediatizat şi în presa naţională. Primarul a promis public că o să-i repartizeze un birou mai decent Mirelei Toc dar a uitat, fiind ocupat să inaugureze tot felul de prostioare menite să ne abată de la problemele grave cu care ne confruntăm zilnic.

Azi am aflat că o altă funcţionară este hărţuită în acelaşi mod doar pentru că nu e dispusă să gireze fărădelegile pe care le pune la cale un nou director din primărie a cărui performanţă este notabilă pentru că a reuşit după 15 ani de şofer profesionist să devină mare director în primărie. Deci o noua angajată a primăriei Timişoara este chemată în faţa comisiei de disciplină, constituită ilegal şi patronată de o persoana urmărită penal pentru fapte grave de corupţie şi altă persoana dovedită în instanţa de judecata că e angajată ilegal în primărie şi care a produs prejudicii de milioane de euro fără ca cineva să o tragă de mânecă.

Aşa că, dacă aveţi puţin timp, puteţi să urmăriţi în direct evenimente extrem de rare în primăria Timişoara, adică simulacrele de activităţi ale Comisiei de Disciplină la care nu a trecut pragul vreodată vreun funcţionar ce a prejudiciat bugetul local”, arată postarea lui Lucian Şerdean.

Comentarii

comentarii