Acasă Administraţie Primăria Timișoara vrea să cheltuiască 29,3 milioane euro pentru amenajarea și întreținerea...

Primăria Timișoara vrea să cheltuiască 29,3 milioane euro pentru amenajarea și întreținerea spațiilor verzi

685
DISTRIBUIȚI

Municipalitatea din Timișoara colectează până la 4 martie dosare de licitație pentru amenajarea spațiilor verzi. Primăria Timișoara a lansat o licitație de 140,21 milioane lei (29,3 milioane euro), fără TVA, pentru amenajarea și întreținerea spațiilor verzi, potrivit unui anunț publicat pe platforma SICAP.

Primăria vizează încheierea de acorduri-cadru de „întreținere și amenajare a parcurilor, scuarurilor, spațiilor verzi, sistemelor de irigare, locurilor de joacă și canisitelor (spații de recreere pentru câini – n.r.), tăieri de corecție, elagare și defrișare arbori de pe domeniul public al Municipiului Timișoara pe 3 zone (I, II si III)” – 3 loturi.

Printre persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante este și primarul Nicolae Robu.

”Ofertantul va prezenta lista serviciilor prestate în cel mult ultimii 3 ani (raportat la data limită de depunere a ofertelor), care să conțină valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent dacă aceștia din urma sunt autorități contractante sau clienți privați”, se arată în anunț. Tipul procedurii este licitație deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 martie.

Sursa: profit.ro

Comentarii

comentarii