Acasă Actualitate Primăria Timișoara vrea să creeze 60 de noi locuri de parcare pe...

Primăria Timișoara vrea să creeze 60 de noi locuri de parcare pe strada Ioachim Miloia. Au fost anunțate și intervențiile la carosabil și la trotuare programate pentru această lună

DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Primăriei Municipiului Timișoara anunță că Societatea de Drumuri Municipale, pe lângă că realizează o serie de reparații la carosabil și trotuare, amenajează și locuri de parcare noi în oraș. Recent, muncitorii au finalizat săpăturile, au montat bordurile și au început turnarea stratului de fundație pentru construcția a 60 de locuri de parcare noi pe strada Ioachim Miloia, în apropiere de intersecția cu strada Gavril Musicescu.

Străzile pe care mai au loc intervenții, până spre finalul lunii martie, sunt:

  • Intrarea Vega (carosabil, trotuar);
  • Strada Eugen Cuteanu (carosabil și trotuar);
  • Strada Martir Anton Florian (carosabil și trotuar);
  • Strada Martir Ovidiu Munteanu (carosabil și trotuar);
  • Strada Înfrățirii și Strada Virtuții (carosabil);
  • Strada Pop de Băsești (carosabil).

„O intervenție majoră este în plan, respectiv, decaparea și înlocuirea covorului asfaltic pe strada 1 Decembrie 1918, pe banda pe care circulă atât tramvaie, cât și autovehicule. Această intervenție va avea loc etapizat de la Piața Nicolae Bălcescu până la Calea Stan Vidrighin. Pe perioada lucrărilor, accesul rutier va fi restricționat”, transmit reprezentanții primăriei. Nu se știe, însă, care ar fi această „perioadă a lucrărilor”.

Comentarii

comentarii