Acasă Administraţie Primăria Timișoara vrea să cumpere 1.000 de noi coșuri de gunoi. Vor...

Primăria Timișoara vrea să cumpere 1.000 de noi coșuri de gunoi. Vor fi amplasate pe stâlpi, acolo unde există solicitări

DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Primăriei Timișoara anunță, joi, 17 iunie, că a fost demarată achiziționarea prin sistemul electronic de achiziții publice a 1.000 de noi coșuri de gunoi stradale suspendate. Acestea vor trebui să aibă o capacitate între 45 și 60 de litri și să poată fi prinși pe stâlpi. Valoarea de la care pornește licitația este de 131.600 de lei, criteriul de atribuire îl reprezintă prețul cel mai mic, iar termenul limită de depunere a ofertelor este de 12 iulie. După ce va fi aleasă firma câștigătoare, aceasta va avea 15 zile să facă și livrarea.

Documentația stabilește destul de precis cum vor trebui prinse coșurile de gunoi: „În baza viitorului contract, Primăria Timișoara va cumpăra 1.000 de coșuri de gunoi stradale suspendate, cu capacitatea cuprinsă între 45 și 60 litri, dotate cu sistem de prindere pe stâlp cu 3 coliere de prindere cu garnitură de cauciuc, corp fix, sistem de golire prin deschiderea trapei inferioare cu cheie triunghiulară”.

Reprezentanții municipalității precizează și cum se stabilesc locuri de amplasare ale noilor coșuri: „În prealabil, Primăria Timișoara a stabilit locațiile pentru amplasarea celor o mie de noi coșuri de gunoi pe întreg teritoriul orașului, prin centralizarea sesisărilor venite de la cetățeni și pe baza constatărilor din teren ale inspectorilor primăriei”.

Comentarii

comentarii