Acasă Administraţie Primăria Timișoara vrea să ”facă de râs Enel-Distribuţie” în toată Europa

Primăria Timișoara vrea să ”facă de râs Enel-Distribuţie” în toată Europa

2588
DISTRIBUIȚI

Timişorenii stau în mod repetat în beznă, pe stradă le dau hoţii (proaspăt liberaţi) în cap şi îşi rup picioarele din cauză că nu văd pe unde calcă, iar toate i se datorează Enel. Nu neapărat celor de la Timişoara, cât staff-ului italian care nu investeşte în infrastructura din Banat.  

Municipalitatea reclamă faptul că nu are posibilitatea de a schimba operatorul Enel, pentru că degeaba există pe piaţă jucători care furnizează energie la preţuri chiar mai avantajoase, dacă aceştia nu au şi reţeaua de distribuţie a energiei electrice, singurul care dispune de o astfel de reţea fiind Enel.

Primăria Timișoara spune că au fost făcute sesizări la OPC și că ”este o bătaie de joc din partea companiei Enel şi a celor mandataţi să o conducă”. E-Distribuţie a preluat o valoare deosebită, toată reţeaua de distribuţie intra-comunală, are monopol pe această reţea din Timişoara şi peste tot în ţară. Reprezentanții primăriei spun chiar că ar fi posibil ca instituția să ceară daune în instanţă.

„Este scandalos şi inadmisibil ce se întâmplă. Se întâmplă preponderent în zona de sud a oraşului, dar sunt frecvent căderi în tot oraşul. Este periculos şi în trafic. Şi se mai ştie că în întuneric le place răufăcătorilor să zburde. (…). Nu este normal să nu ai o instituţie a statului care să poată da amenzi unui operator care face astfel de lucruri. Dăm un avertisment la nivel naţional acestei companii. Vom face de râsul Europei această companie, prin toate canalele. (…) într-un oraş ca Timişoara, unde se fac atâtea lucruri bune, la acest capitol e în ‘epoca de aur’. Mai avem şi aceasta istorie strălucită să fim primul oraş din Europa cu străzile iluminate electric şi ne trezim în 2017 că stăm în beznă”, este mesajul Primăriei Timișoara către conducerea Enel.

Comentarii

comentarii