Acasă Administraţie Primăria vrea ca Timfloralis să fie „festival emblematic, cu latura economică la...

Primăria vrea ca Timfloralis să fie „festival emblematic, cu latura economică la cele mai înalte standarde”. A apărut regulamentul pentru înscrierea agenților economici

767
DISTRIBUIȚI

Timfloralis 2020 are loc în perioada 24 aprilie – 26 aprilie 2019, iar, după ce săptămâna trecută a publicat regulamentul pentru floriști, acum Primăria Timișoara l-a dat publicității și pe cel pentru agenții economici. „Deoarece festivalul este unul emblematic pentru oraşul nostru dorim ca şi latura comercială să fie una la cele mai înalte standarde”, au transmis, într-un comunicat, reprezentanții municipalității.

Operatorii economici interesaţi pot depune în perioada 3 februarie – 3 aprilie 2020, în format electronic pe adresa timfloralis@primariatm.ro, documentele necesare:

1.      lista cu produsele comercializate;

2.      poze ale produselor comercializate;

3.      copie xerox după actele firmei;

4.      precizare detalii referitoare la necesarul tehnic ce va fi asigurat de către Casa de Cultură în funcţie de disponibilităţi: număr mese necesare (tip festival), bănci, pavilioane (3 m x 3 m, fără pereţi), racord la curent electric;

5.      copie certificat producător flori vizat la zi / copie Certificat unic de înregistrare firmă (cu obiect de activitate specific evenimentului);

6.      copie carte identitate reprezentant legal;

7.      taloanele maşinilor ce vor face aprovizionarea ( accesul maşinilor în zona restricţionată circulaţiei se va face exclusiv pe baza taloanelor depuse la data înscrierii).

În regulament, se menționează faptul că orarul de funcționare va fi 10.00-22.00, iar cel de aprovizionare 06.00-09.00. De asemenea, este specificat și că este obligatorie respectarea tematicii „Floral Paradise” și asigurarea echipamentului necesar. În ceea ce privește echipamentul pus la dispoziție de Casa de Cultură, acesta trebuie predat în aceeași stare în care a fost preluat.

De asemenea, Primăria transmite că agenții economici „sunt obligaţi să comercializeze doar material dendrofloricol, îngrăşăminte auxiliare pentru întreţinerea plantelor şi accesorii specifice amenajarii floricole”. Comercianții au și obligația de a prezenta corespunzător prețurile, în lei, în mod lizibil. Spațiul disponibil pentru fiecare amplasament va fi de 10 metri pătrați.

Comentarii

comentarii