Acasă Actualitate Primark Iulius Town Timisoara se deschide pe 7 august

Primark Iulius Town Timisoara se deschide pe 7 august

DISTRIBUIȚI

Primark, retailerul internațional de modă, a anunțat astăzi data deschiderii celui de-al treilea magazin din România. Acesta va fi primul magazin Primark din partea de vest a țării, situat în proiectul mixt Iulius Town Timișoara.

Primark Timișoara se va deschide pentru clienți miercuri, 7 august, la ora 10, în plin sezon estival și chiar înainte de sezonul aglomerat al începerii școlii din toamnă. Această deschidere vine la un an și jumătate după ce retailerul a intrat în România cu primele două magazine în ParkLake Shopping Centre și, respectiv, AFI Cotroceni, București. Inaugurarea marchează un moment important pentru Primark, retailerul continuându-și planurile ambițioase de extindere în Europa Centrală și de Est.

Noul magazin va crea peste 150 de locuri de muncă pentru economia locală din Timișoara, mai multe posturi part-time și cu normă întreagă fiind încă disponibile. Printre oportunitățile de angajare se află roluri de asistent de retail, precum și alte posturi de conducere. Mai multe informații sunt disponibile aici.

Primark Timișoara se va întinde pe o suprafață de 3.200 de metri pătrați la primul etaj al centrului comercial, oferind clienților cele mai recente tendințe în materie de modă, precum și produse esențiale de zi cu zi în materie de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați, copii, frumusețe și articole pentru casă.

De asemenea, magazinul va comercialza și produse sub marca Primark Cares, în continuă creștere. Primark se angajează să ofere îmbrăcăminte mai durabilă la prețuri accesibile pentru toată lumea. În prezent, 55% din hainele Primark sunt realizate folosind materiale reciclate sau materiale provenite din surse sustenabile, iar retailerul s-a angajat să atingă pragul de 100% până în 2030.

Maciej Podwojski, Director ECE, Primark, a declarat: Suntem încântați să anunțăm că în această vară vom întâmpina primii clienți în Primark Timișoara. Este o etapă importantă în planurile noastre de extindere în ECE și o inaugurare mult-așteptată pentru România. Știm că mulți locuitori din zona Țimișoarei au descoperit deja brandul nostru în urma călătoriilor în străinătate sau, mai recent, în capitală și ne bucură că această inaugurare va aduce brandul Primark mai aproape de ei. De asemenea, aștept cu nerăbdare să ne mărim echipa Primark din România.”

Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS a precizat: „Primark este unul dintre brandurile populare pe care clienții noștri îl așteptau de multă vreme și ne bucurăm că, peste puțin timp, vom putea să îi urăm, în sfârșit, bun venit în Iulius Town Timișoara! Este o premieră valoroasă pentru portofoliul IULIUS și suntem mândri că Primark a ales proiectul nostru mixt din vestul țării pentru inaugurarea primului său magazin din afara Capitalei.”

Europa Centrală și de Est (ECE) este o regiune de creștere importantă pentru Primark. Retailerul a deschis recent primul magazin în Ungaria, care este cea de-a șasea piață a Primark în Europa Centrală și de Est (ECE), unde operează în prezent 13 magazine. Pe lângă Timișoara, Primark va mai deschide alte două magazine în regiune în cursul acestui an, cu locații în Bydgoszcz, Polonia, și o a doua locație în Praga, Republica Cehă.

Comentarii

comentarii