Acasă Eveniment Primarul comunei Bethausen, rănit într-un accident rutier. „Mașina a fost lovită în...

Primarul comunei Bethausen, rănit într-un accident rutier. „Mașina a fost lovită în mers de un cetățean cu alte orientări politice”

829
DISTRIBUIȚI

Primarul Comunei Bethausen, Ioan Lihoni, a fost rănit în urma unui accident rutier petrecut luni, 22 noiembrie, în jurul orei 14.00, se anunță pe pagina de Facebook a primăriei comunei. Potrivit aceleiași surse, ar fi vorba despre un incident intenționat, care l-a avut drept făptaș pe un oponent al primarului. Lihoni, deși a fost un critic vocal al PNL, în special al primarului Klaus Iohannis, a trecut înainte de alegerile locale de la social-democrați la liberali.

Iată mesajul publicat pe pagina de Facebook a Primăriei Bethausen:

„Dragi concetățeni, vă informăm că ieri, în data de 22.11.2021, în jurul orelor 14, a avut loc un incident grav, care nu s-a mai întâmplat în comuna noastră. Mașina primăriei a fost lovită în mers de un cetățean al comunei cu alte orientări politice, care de o lună încoace îl hărțuiește, filmează și urmărește non-stop, trimițându-i și mesaje de amenințare.

În urma impactului d-l primar Lihoni Ioan a suferit mai multe leziuni și contuzii la coloană necesitând transportul la spital cu ambulanța. Menționăm că starea de sănătate a lui este stabilă și i se fac investigații în continuare.

Autorul a părăsit locul accidentului fiind adus înapoi de către echipajele de poliție. Menționăm că acesta a avut un comportament agresiv și este o persoană cu condamnări în trecut, deosebit de periculoasă. Cazul este cercetat de organele competente”.

 

Comentarii

comentarii