Acasă Administraţie Primarul comunei Ghiroda, Ionuț Stănușoiu, noul președinte al ADI „Pădurea Bistra”

Primarul comunei Ghiroda, Ionuț Stănușoiu, noul președinte al ADI „Pădurea Bistra”

869
DISTRIBUIȚI

Începând de miercuri, 28 aprilie, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) „Pădurea Bistra” are o nouă conducere. Primarul comunei Ghiroda, Ionuț Stănușoiu, a devenit președintele asociației, în timp ce cele două funcții de vicepreședinte vor fi ocupate de viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău, și de viceprimarul comunei Bucovăț, Ionuț Luda.

„Asociația are ca obiectiv principal, pe lângă promovarea turistică a întregii zone, accesarea de fonduri externe pentru a transforma Pădurea Bistra în «pădure parc», de care să beneficieze toți iubitorii de activități în natură. Locația este deja cunoscută, mai ales de timișeni, prin festivalul CODRU, organizat tot prin ADI Pădurea Bistra, festival care se dorește a fi repus pe afiș de îndată ce o va permite situația creată de pandemie”, transmit reprezentanții Primăriei Ghiroda.

Tot miercuri, și la ADI – Polul de Creștere Timișoara au apărut modificări în conducere. Ovidiu Megan, profesor în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor a Universității de Vest din Timișoara, a devenit directorul general al asociației.

Comentarii

comentarii