Acasă Actualitate Primarul-dirijor Dominic Fritz, îndemnat să organizeze concerte de gospel caritabile, pentru a...

Primarul-dirijor Dominic Fritz, îndemnat să organizeze concerte de gospel caritabile, pentru a plăti facturile timișorenilor nevoiași

265
DISTRIBUIȚI

Marți rămâne în amintire ca cea mai neagră zi din istoria recentă a Timișoarei, când peste 50.000 de locuințe și majoritatea spitalelor au fost lăsate în frig după ce societatea de termoficare Colterm a rămas fără gaze naturale. După ani în care a încercat să-și recupereze creanțele de aproximativ 76 de milioane de lei, furnizorul de gaze naturale E.ON a luat decizia de închide robinetul. Au urmat, bineînțeles, declarațiile dure ale politicienilor locali, din partidele de ”opoziție”, care au cerut demisia primarului Dominic Fritz și a viceprimarului Ruben Lațcău, considerați principalii vinovați pentru frigul din casele timișorenilor. Au fost lansate și soluții de ieșire din criză, cu bani din fondul de rezervă al guvernului sau cu cărbune din rezerva de stat.

A existat însă și o propunere mai aproape de capacitatea de acțiune a primarului Fritz. Avocata Laura Clipa îi transmite edilului soluția pentru a putea plăti facturile la energie ale timișorenilor nevoiași, care, în perioada următoare, vor tremura în apartamente lângă radiatoarele electrice.

„Domnul nostru Primar organiza pe vremuri niște concerte de gospel spectaculoase, banii fiind strânși pentru cauze nobile. Cred că acum ar fi momentul să organizeze un concert gospel cu transmitere on-line și cu strângere de fonduri din toată lumea pentru a salva timișorenii de frigul din case, spitale și scoli”, este mesajul Laurei Clipa.

Comentarii

comentarii