Acasă Actualitate Primarul Dominic Fritz, interpelat în legătură cu situația pacienților de la Clinica...

Primarul Dominic Fritz, interpelat în legătură cu situația pacienților de la Clinica de oncologie

DISTRIBUIȚI

Alexandra Cruțan, din cadrul AUR Timișoara, a atras atenția, joi 20 iunie, despre  situația dificilă  în care se află Spitalul Municipal din Timișoara, îndeosebi secțiile de oncologie și radiologie, și i-a adresat mai multe întrebări primarului Dominic Fritz.

Crețan a accentuat că situația din cele două clinici continuă să producă un disconfort pacienților oncologici, care au nevoie de o atenție deosebită și condiții mult mai bune de cazare și tratament.

Secția de radioterapie este în același loc cu secția de oncologie pe bulevardul Victor Babeș din Timișoara.

“Am avut șansa să petrec mult timp în acest spital și pot spune că nu sunt condiții foarte bune de cazare și tratament. Domnul Dominic Fritz a promis construirea unui nou spital municipal unde să comaseze toate secțiile, fiindcă în acest moment sunt foarte dispersate. Din păcate, proiectul a rămas mort nu se mai discută nimic în acest sens”, a spus Crețan.

Întrebările AUR sunt următoarele către primarul Dominic Fritz:

Care mai este situația cu promisiunea de construcție a noului spital municipal?

Ce face cu bolnavii care trebuie să urmeze radioterapii, care fac naveta și care suportă căldurile extreme vara și frigul iarna?

Deputatul AUR Timiș, Ciprian Titi Stoica a declarat că AUR a militat întotdeauna pentru îmbunătățirea condițiilor de spitalizare ale timișorenilor și în continuare va face demersurile cât mai multe pentru ca să se îmbunătățească situația și  să se construiască noul spital.

“Trebuie să îmbunătățim situația mai ales a pacienților oncologici care suferă de rele tratamente din cauza condițiilor improprii din spitale!”, a spus Titi Stoica.

Comentarii

comentarii