Acasă Eveniment Primarul Falcă, accident de mașină pe Calea Romanilor

Primarul Falcă, accident de mașină pe Calea Romanilor

366
DISTRIBUIȚI

Joi, la prânz, pe Calea Romanilor din municipiul Arad a avut loc un accident rutier, în care a fost implicată mașina condusă de primarul Gheorghe Falcă. Circulația tramvaielor a fost pentru scurt timp blocată. În mai puțin de jumătate de oră, ambele mașini implicate au dispărut din zonă. Carosabilul a fost foarte repede spălat, pentru ca orice urmă a accidentului să dispară.

UPDATE 1:

Primarul Falcă zice că maşina sa a fost implicată în Dosarele X

În urma accidentului care a avut loc pe Calea Romanilor din municipiul Arad, în care a fost implicată maşina primarului Gheorghe Falcă, Biroul de presă al Primăriei Arad spune că a avut loc un eveniment demn de dosarele X.”Î urmă cu aproximativ o jumătate de oră, în zona Podului Traian a avut loc un incident în care a fost implicat un autoturism al Primăriei Municipiului Arad. Acesta a fost parcat iniţial în dreptul Hotelului Coandi, însă din cauze necunoscute în acest moment, a ajuns în refugiul staţiei de tramvai Romanilor pe sensul de mers spre Piaţa Romană. Menţionăm că niciun alt vehicul nu a fost avariat în timpul incidentului”, se arată în comunicatul Biroului de presă al Primăriei Arad.

UPDATE 2:

Conform unor martori edilul orasului conducea masina de teren, iar la un moment dat a incercat o depasire nu i-ar fi reusit, asa ca a pierdut controlul volanului, a sarit peste bordura si a ajuns pe refugiul statiei de tramvai, cu rezervorul spart. Dupa impact primarul a plecat de la fata locului, iar un alt barbat a venit si a dat jos numerele de inmatriculare ale masinii.

Comentarii

comentarii