Acasă Actualitate Primarul Fritz a început cu scandal campania electorală. Ruben Laţcău s-a îmbrâncit...

Primarul Fritz a început cu scandal campania electorală. Ruben Laţcău s-a îmbrâncit cu cei de la AUR

DISTRIBUIȚI

Campania electorală a demarat cu scandal la Timișoara. Primarul în funcție a reușit cu greu să-și lipească afișele, în Piața Unirii, printre huiduielile susținătorilor AUR.

Un scandal a avut loc în noaptea de joi spre vineri, când partidele şi alianţele politice au lipit afişe pe panourile electorale din centrul oraşului Timişoara, odată cu începerea oficială a campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie.. Reprezentanţii Partidului Republican şi cei ai AUR, care sunt în alianţă, i-au luat la întrebări pe cei de la Alianţa Dreapta Unită, iar la un moment dat viceprimaul USR, Ruben Laţcău s-a îmbrâncit cu cei care au pornit scandalul. 

Imagini cu viceprimarul Ruben Laţcău au apărut în spaţiul public, pe pagina de Facebook a lui Marian Cucşa, preşedintele Partidului Republican. În aceste imagini se vede cum Laţcău şi-a pierdut cumpătul în faţa celor de la AUR şi de la Partidul Republican.

 

”Am dat startul campaniei la Timişoara în Piaţa Unirii, pentru că noi vrem să îi unim pe români. Din păcate, am fost atacat de viceprimarul Timişoarei, Ruben Laţcău de la USR pentru că am îndrăznit să-l întreb pe Fritz despre penali din USR, despre dezastrul de la Timişoara, despre milioanele de doze de vaccin achiziţionate de Vlad Voiculescu, despre alianţa lor cu turnătorul Petrov şi cu Orban, despre cetăţenie şi despre călcarea legilor în picioare. Aveţi dovada agresiunii celor de la USR. Solicit demisia viceprimarului USR şi retragerea de pe lista de consilieri”, a scris pe Facebook, Marian Cucşa, preşedintele Partidului Republican, care a şi postat imaginile video.

Piaţa Unirii din Timişoara a reprezentat punctul de start al campaniei şi pentru candidatul PSD-PNL la primărie, Nicolae Robu.

”După cum ştim cu toţii, ne prezentăm în aceste alegeri în alianţă, noi, cele mai mari şi cele mai puternice partide ale României, PNL şi PSD, puternice prin numărul susţinătorilor noştrii şi, desigur, partide care guvernează deja cu succes România de mai bine de 2 ani”, a spus Nicolae Robu candidat la primăria Timișoara.

”Îndemnăm competitorii electorali la o campanie decentă, o campanie demnă de spiritul acestui oraş şi deşi au fost excese în ultimele zile, sperăm să depăşim cu toţii acestea şi să aducem o campanie curată, aşa cum stă bine Timişoarei”, a transmis Alfred Simonis, candidat pentru funcția de președinte CJ Timiș.

Comentarii

comentarii