Acasă Administraţie Primarul le cere şoferilor răbdare pentru trei săptămâni, la pasajul Jiul

Primarul le cere şoferilor răbdare pentru trei săptămâni, la pasajul Jiul

1481
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu le cere timişorenilor să se înarmeze cu răbdare pentru următoarele trei săptămâni, întrucât lucrările de la pasajul Jiul impun oprirea totală a traficului în acel punct.

”Vă rog să vă înarmaţi cu răbdare, stimaţi timişoreni. Ca să finalizam pasajul Jiul până la sfârşitul lui septembrie, ceea ce înseamnă cu jumătate de an înainte de termen (!!!) şi apoi să rămânem doar cu beneficiile lui, necazurile prilejuite de lucrări devenind zi după zi amintiri tot mai îndepărtate, e nevoie de un ultim hei-rup. Aşadar, vom întrerupe complet circulaţia prin pasaj începând de miercuri 16.08.2017, ora 8.00, până în 10.09.2017, ora 8.00. Din imagini, puteţi vedea deja pasajul la anvergura a 5 benzi. Evident, pe sensul dinspre Circumvalaţiunii, o bandă va fi dedicată luării la dreapta, pe breteaua Nord-Vest, spre Gară, a doua luării la dreapta, de asemenea pe breteaua Nord-Vest, spre Gară sau deplasării înainte, spre strada Jiul sau luării la stânga spre Piaţa Regina Maria, a treia deplasării înainte spre strada Jiul sau luării la stânga spre Piaţa Regina Maria, iar pe sensul dinspre Piaţa Regina Maria, ambele benzi sunt dedicate deplasării înainte, înspre Gară sau luării la dreapta, pe breteaua Est-Nord, spre Circumvalaţiunii. Nici nu ne putem noi închipui, acum, ce schimbare în bine se va produce în trafic după darea în folosinţă a acestui pasaj! Dar, sfârşitul lui septembrie e aproape şi vom avea ocazia să vedem cât de curând!”, spune Nicolae Robu pe pagina sa de facebook.

Esenţialul de moment al mesajului este solicitarea răbdării şoferilor şi găsirea altor soluţii alternative de deplasare în zonă.

Cei care au trecut prin preajma pasajului Jiul sunt neliniştiţi şi nemulţumiţi că nu au văzut muncitori mulţi la treabă şi se tem că lucrările nu vor putea fi gata pe când începe şcoala. Pentru că atunci va fi adevărat calvar, dacă pasajul Jiul nu va fi gata.

 

 

Comentarii

comentarii