Acasă Actualitate Primarul Nicolae Robu a lămurit misterul muncitorilor lipsă de pe șantierul podului...

Primarul Nicolae Robu a lămurit misterul muncitorilor lipsă de pe șantierul podului Dragalina: ”Lucrau sub pod”

493
DISTRIBUIȚI

Chiar de va fi să fie ultima zi din septembrie, primarul Nicolae Robu susţine că vrea să se dea în circulaţie podul Dragalina, aşa cum i-a spus şi vicepremierului Daniel Suciu, care a vizitat duminică podul finanţat în cea mai mare parte de guvern, prin PNDL. În ciuda unor “titluri” care anunţau amânarea – spune primarul.

“Continuăm cu lucrările şi la infrastructura de mobilitate. Vreau ca luni să dăm drumul la trafic pe podul Dragalina. Chiar dacă vremea nu e chiar favorabilă, a fost destul timp şi vreau ca luni să dăm drumul la circulaţie (…) chiar dacă au fost unele titluri care anunţau o nouă amânare. Nu e nicio amânare, pentru că termenele de finalizare pentru podurile Dragalina şi Eroilor sunt martie şi aprilie 2020, iar noi le dăm mai devreme. Omul de rând nu ştie ce a fost pe teren, cu documentaţia care nu corespundea realităţii şi a trebuit reajustat proiectul (…)”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Edilul a mai afirmat că nu au avut dreptate cei care spuneau că la poduri nu se lucrează, întrucât aceştia lucrau sub pod, unde era în vară cel mai mult de lucru.

Conform contratelor de execuție, termenele de finalizare a celor două poduri au fost ianuarie și februarie 2019.

Comentarii

comentarii