Acasă Actualitate Primarul Nicolae Robu anunţă cu mândrie că se va mai închide traficul...

Primarul Nicolae Robu anunţă cu mândrie că se va mai închide traficul în centru

658
DISTRIBUIȚI

Modernizarea în forţă a Timişoarei nu s-a încheiat, ca urmare nu s-a încheiat nici blocarea circulaţiei în zona centrală a urbei.

Primarul Niclae Robu anunţă că se mai pregăteşte ultima parte din lucrarea mare de modernizare a arterelor principale din zona centrală a Timişoarei şi că vor fi intervenţii de la colţul Primăriei (intersecţia bd. C.D. Loga cu strada 20 Decembrie 1989, de lângă Filarmonica Banatul) până la Podul Mihai Viteazul, apoi de la Podul Mihai Viteazul până la Catedrală, pe bd. Ferdinand, dar şi pe bd. C.D. Loga spre Catedrală, până la intersecţia cu strada 20 Decembrie, pe partea primăriei.

“Sunt ultimele lucrări pe care trebuie să le facem în zona centrală, dar ele nu mai au anvergura celor de până acum. Vor fi anumite restricţii în trafic, am cerut Direcţiei tehnice a PMT să fie atentă la actul de comunicare să anunţe întreruperile de circulaţie parţiale şi pe cele complete, pentru că la un moment dat va trebui să întrerupem complet traficul câteva ore, în partea finală”, a spus primarul Nicolae Robu. (sursa: Radio Timişoara)

Comentarii

comentarii