Acasă Politica Primarul Nicolae Robu, avertizat de primarul Reşiţei, Nelu Popa: „Distrugi oraşul! N-o...

Primarul Nicolae Robu, avertizat de primarul Reşiţei, Nelu Popa: „Distrugi oraşul! N-o să te mai suporte nimeni!“

2687
DISTRIBUIȚI

Întrebat de Express de Banat dacă nu s-a gândit cumva să apeleze la omologul său liberal de la Timişoara, Nicolae Robu, să direcţioneze investitori şi spre Reşiţa, ţinând cont de suprasaturarea pieţei din capitala Banatului, primarul Nelu Popa spune că i-a zis-o „de la obraz. I-am spus că face rău ce face!“

În căutare de soluţii pentru atragerea de investitori în Reşiţa, primarul Nelu Popa recunoaşte că a discutat pe această temă şi cu edilul-şef al Timişoarei, Nicolae Robu. Şi a făcut-o nu oricum, ci încercând să-i deschidă ochii colegului său de partid asupra noilor realităţi ale Timişoarei.

„I-am spus-o de la obraz şi i-am spus cinstit că face rău ce face! Dar nu mă crede Robu! E prietenul meu, e liberal de-al meu, dar îl ştim toţi pe Robu cum e el, Robu! I-am spus, dom’le, distrugi oraşul dacă continui să dai avize de fabrici în jurul Timişoarei, vei ajunge într-o situaţie în care infrastructura ta – care oricum deja de vreo doi ani are problema asta – nu mai face faţă şi-ţi vei pune în cap orăşenii, pe timişorenii tăi, pe aborigenii tăi ăia vechi. I-am spus: n-o să te mai suporte nimeni! Dar omul nu mă ascultă, nu mă crede, continuă să dea avize“, a declarat primarul Nelu Popa pentru Express de Banat.

Comentarii

comentarii