Acasă Actualitate Primarul Nicolae Robu i-a cerut omului său de încredere Ionuț Nasleu să...

Primarul Nicolae Robu i-a cerut omului său de încredere Ionuț Nasleu să aleagă: ”ori este prieten cu interlopi, ori cu el”

DISTRIBUIȚI

Prima reacție după ce șeful S.C. Piețe S.A. Timișoara, Ionuț Nasleu, a fost audiat, joi seara, la DIICOT, în calitate de martor, într-un dosar ce îl vizează prietenul său, liderul interlop Lucian Boncu.

Primarul Nicolae Robu a declarat vineri că l-a chemat de dimineață în biroul său pe Ionuț Nasleu, fostul său consilieri. După ce a recunoscut că imaginea sa de primar și om politic este afectată de apropierea omului său de încredere de clanurile interlope, Robu a spus că acum, după intervenția DIICOT, ”lucrurile s-au schimbat”.

”Am avut o discuție (cu Ionuț Naslei, n.r.), l-am chemat azi la mine. Dacă până acum erau anumite calificative atribuite unor prieteni de-ai lui vechi, fără să fie acuzați de ceva cu probe, ci doar pt că au intrat în conștiința publică ca personaje din lumea interlopă, acum lucrurile s-au schimbat. El mi-a dat următoarea explicație: «Când ei au început…. eu nu am participat la nimic»”.

Conform primarului Robu, Nasleu ”s-a jurat că nu a făcut nimic ilegal”.

Cu toate aceste primarul spun că a fost tranșant în discuția cu Nasleu și i-a cerul să alegă: ori cu interlopii, ori cu el. ”În momentul în care am înțeles că sunt înregistrări cu o parte din prietenii tăi, înregistrări din care rezultă că ei consumă droguri și lasă suspiciuni că ar fi și traficat droguri, tu trebuie să te decizi de cine te dezici – de mine sau de ei. Să fii prieten cu mine și cu oameni filmați în timp ce se droghează, nu se poate»”, a declara Nicolae Robu.

Deși nu a stabilit un termen, primarul a spus că se așteaptă ca decizia să fie luată în cursul zilei de astăzi.

Comentarii

comentarii