Acasă Actualitate Primarul Nicolae Robu, ieșire nervoasă împotriva unui ziarist din Timișoara: ”Nu ar...

Primarul Nicolae Robu, ieșire nervoasă împotriva unui ziarist din Timișoara: ”Nu ar merita nici să respire acelaşi aer cu mine”

808
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu este tot mai iritat când i se pun întrebări incomode. Aşa s-a întâmplat şi în conferinţa de presă de marţi, de la primărie, când edilul s-a dezlănţuit la adresa jurnalistului Dragoș Boța care l-a întrebat despre aplicarea legii în privinţa unei construcţii (o benzinărie) pe un teren din zona Dorobanţilor, care ar aparţine unui apropiat al edilului.

Primarul a lăsat să se înţeleagă că pentru toate “calomniile” care i se aduc în presă, ar putea la un moment dat să ia atitudine.

“Nu ştiu despre ce vorbiţi. Tot ce s-a făcut este perfect legal. Despre fabulaţiile dumneavoastră nu vorbesc, bucuraţi-vă că accept să mai dialogăm. La câtă nesimţire şi la cât mă calomniaţi, nu ar trebui să vă permit nici să-mi vedeţi faţa. Veţi da socoteală pentru calomniile făcute de-a lungul anilor. M-aţi calomniat ani de zile, atâta neruşinare nu am mai întâlnit la nimeni, care să vină şi să mai şi respire acelaşi aer cu mine. Vă credeţi supra-procuror, supra-judecător, judecător suprem. Cred că aţi descoperit semne şi credeţi că vi le-a pus divinitatea, să stabiliţi ce este legal şi ce nu. Dacă aveţi întrebări serioase, vă răspund, dar nu de cancan”, a afirmat Nicolae Robu.

Edilul “a apreciat” faptul că cel puţin alţii îl calomniază “de la distanţă”, nu direct, faţă în faţă, ca și Dragoș Boța.

“Nu am ce să discut cu dumneavoastră despre astfel de teme. Nu vă dau dumneavoastră socoteală, ci timişorenii judecă. (…). În niciun caz, nu am motive să-mi cer scuze (că l-a făcut nesimţit pe jurnalist, n.r.), m-aţi calomniat ani în şir. Tocmai asta arată ticăloşia, aţi făcut deliberat ce aţi făcut, ştiaţi că nu este adevărat ce îmi puneţi în cârcă. Aţi ieşit pe posturi naţionale să îmi creaţi imaginea de nimic. Cei care mă cunosc ştiu ce sunt eu cu adevărat. Nu v-am dat în judecată pentru că nu vreau să risipesc timp din viaţă cu astfel de, nu vreau să folosesc altfel de apelative. Mi se pare că întrebări neconvenabile mi se adresează în general de către jurnalişti. Nu stau de vorbă în termeni care evident duc la altă calomnie. (…). Vreţi să vă mai arăt altă anchetă despre care ani de zile aţi scris, finalizată la DNA cu închiderea dosarului? Asta ar trebui să fac, să vă dau în judecată! Într-o bună zi veţi afla despre ce este vorba. Vă cer să fiţi corect, să renunţaţi la calomnii, nu ar trebui să dormiţi noaptea la cât m-aţi calomniat!”, s-a dezlănţuit primarul.

Comentarii

comentarii