Acasă Administraţie Primarul Nicolae Robu lansează, după 10 luni, aceeași idee: acoperirea clădirilor degradate...

Primarul Nicolae Robu lansează, după 10 luni, aceeași idee: acoperirea clădirilor degradate cu plase

755
DISTRIBUIȚI

Ca să nu se mai trezească în cap cu tencuiala clădirilor neîntreținute, trecătorii de pe străzile Timișoarei vor fi protejați de plase aplicate pe clădirile dărăpănate din oraș. Asta vrea primarul Robu, o Hotărâre de consiliu local fiind în pregătire în acest moment.

“Vă dau o veste care e interesantă. Am lăsat să fie dezbătută astăzi la comisii, este un subiect de interes. Multe clădiri din zona centrală prezintă insecuritate pentru trecători, bucăţi de mortar stau să cadă. Este acea clădire în centru, unde e Segafredo, este pusă o panglică instalată acolo, care să protejeze, pentru că acolo cade tencuiala. Cetăţenii rup acea panglică şi circulă. Am cerut Direcţiei de Urbanism să genereze un proiect să oblige proprietarii de clădiri să pună plasă de protecţie pe faţade, în 15 zile de la notificare. Cum poţi să laşi clădirea să ajungă aşa? Sunt 2000 de proprietari în situaţia taxei majorate, dar se pune în pericol viaţa oamenilor. Plasa de protecţie e în plus”, a declarat primarul Timişoarei.

Ideea nu e nimic nou, doar o reînviere a uneia identică pe care edilul șef o avea in septembrie anul trecut. Atunci a trecut așa cum a apărut, să vedem dacă va deveni realitate acum.

Comentarii

comentarii