Acasă Editorial Primarul Nicolae Robu, pas cu pas, spre dezastru!

Primarul Nicolae Robu, pas cu pas, spre dezastru!

3898
DISTRIBUIȚI

În urmă cu vreo trei, patru ani, dacă cineva mi-ar fi spus că primarul Timișoarei, Nicolae Robu, ar putea avea, vreodată, ceva de justificat în fața autorităților, l-aș fi ignorat. Dacă în campania din 2012, promitea că va scăpa de toate lichelele aflate în poziții importante în Primăria Timișoara, îl credeam necondiționat. A trecut timpul, și nu s-a întâmplat nimic. NIMIC. Cojocari și-a continuat afacerile sub bagheta lui Robu, rânjetele lui ”Johnny de la primărie” sfidând un oraș întreg, până la pensia sa, până la drumul spre dosarele penale din care, se vede, nu se întâmplă nimic. Apoi, Chiș Culiță, acest mincinos notoriu, care ține orașul în gropi și întuneric, în numele… ”întâiului cetățean al Timișoarei” (căci, ridicol așa îi spune domnului Robu) face și desface ce vrea el, cu taximetria (afaceri despre care știu toți taximetriștii), apoi, cu… anveloparea blocurilor! Așadar, din păcate, pe mâna acestor derbedei, cu sacourile lor caraghioase, cu aerele lor de ”șefi ai Timișoarei”, cu care acești ticăloși care dau din coate, până pe scările DNA, merge și primarul nostru. Din păcate, Nicolae Robu, care ”nu are nevoie de consilieri, el știe tot” (ba, are, dar nu pentru… problemele orașului), urcă, și el, pe scările DNA, alături de borfașii orașului.

Desigur, nu este plăcut, chiar și pentru cineva care merge acolo ca simplu martor. Nu se poate să fie confortabil, nu ne vom erija în psihologii analiști ai candidaților la DNA, dar anumite teme nu pot rămâne nerezolvate. Este vorba despre derularea unor contracte, fără licitație publică, fără documente corect întocmite, lista este, de fapt, de cinci capete de acuzare, așa spun procurorii. Pentru condiția de învinuit, Vasile Blaga a fost nevoit să demisioneze din funcțiile publice, până la terminarea anchetelor. În PNL Timiș, se chicotește (pe surse!). Cine să fie, cine să fie candidat la Primăria Timișoarei, în cazul demisiei din funcția de primar a domnului Robu? Nu o credeți, dar cel ce scoate capul lui pleșuv, de fost susținător al distrugătorilor României, Băsescu și Udrea, este nimeni altul decât… Alin Popoviciu! Și, mai caraghios, are susținere!

Ha, ce tupeu! Ce ingrat! Ce animal! Robu, în naivitatea sa implacabilă nu va crede ceea ce scriu acum, pentru că nu-i mai crede de multă vreme pe oamenii de bună credință. Îi crede pe cei de teapa cea mai de jos, pe mișei, pe hoți, derbedei, depravați, pe toți cei care compun, în aceste vremuri, ”aura României”. Robu este victima propriului orgoliu, a lipsei capacității de a comunica normal, a absenței drastice a intuiției, acest ingredient al persoanelor cu inteligență emoțională.

Robu Nicolae, pas cu pas, spre dezastru!

Cine își va scrie demisia?

Comentarii

comentarii