Acasă Administraţie Primarul Nicolae Robu se ține de bancuri

Primarul Nicolae Robu se ține de bancuri

1230
DISTRIBUIȚI

Continuând comportamentul nedemn de un primar, de a-i ataca pe toți cei care își permit să-i critice activitatea, Nicolae Robu a transmis un mesaj celor care sunt nemulțumiți de sistemul de trafic management. Primarul Timișoarei a comparat situația cu două bancuri, atrăgând atenția că nu vrea să supere pe nimeni, dar că acestea sunt relevante pentru „ce ni se întâmplă nouă”.

„Doi ciobani stăteau pe marginea drumului cu oile și vine un turist, super mașină, foarte bine îmbrăcat. Începe să îi întrebe «Parlez-vous français?» și așa mai departe în cinci, șase limbi – ăștia tot dau din umeri – și pleacă văzând că nu poate comunica. Văzând că pleacă, unul dintre ciobani zice «Băi, ai văzut câte limbi știe ăsta», celălalt îi răspunde «Și la ce i-a folosit?»”, a povestit Robu, explicând: „Apăi, cam așa este, toată lumea se pricepe, sunt unii care nu pricep, de fapt, ce înseamnă această semaforizare și nu înțeleg ce înseamnă toate aceste proiecte mari. Ei spun «bani aruncați», dar majoritatea timișorenilor înțeleg foarte bine”.

Robu a ales să spună o povestioară și despre John Lennon: „Era John Lennon elev. Îi întreabă învățătoarea ce vor să se facă. Vine rândul lui John Lennon, care spune: «Vreau să mă fac fericit». (n.r. Învățătoarea) spune «Nu ai înțeles întrebarea: ce vrei să te faci». (Lennon a răspuns: – n.r.) «Eu am înțeles întrebarea, dumneavoastră nu ați înțeles răspunsul», În actul acesta de comunicare, una din părți nu întotdeauna înțelege lucrurile corect, dar important este să nu ne dăm în cap, să nu ajungem –  Doamne ferește! – la lucruri pe care le vedem în altă parte. Să trăim în înțelegere între noi, cu păreri diferite, nu e nicio problemă”.

După bancuri, Robu a anunțat că Primăria Timișoara are în vedere un proiect de „specializare inteligentă sistem inteligent integrat de servicii publice urbane – TimSmart”, și, obiectiv mai vechi, „trafic management și supraveghere video etapa a II-a care va aduce plusuri de valoare în proiectul de semaforizare”.

Comentarii

comentarii