Acasă Actualitate Primarul Nicolae Robu și-a lăudat realizările în fața oamenilor de afaceri germani...

Primarul Nicolae Robu și-a lăudat realizările în fața oamenilor de afaceri germani din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Proiectele sale realizate, cele începute, planificate, amânate sau doar imaginate au fost prezentate de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, la întâlnirea cu oamenii de afaceri germani din Timișoara. Clubul Economic German și-a continuat astfel tradiția de a invita persoane de conducere din administrația din Banat. În lunile ce vor veni, vor avea posibilitatea de a-și prezenta proiectele și alți candidați la funcții în administrația locală.

Nicolae Robu a făcut la întâlnirea cu membrii clubului o amplă prezentare a proiectelor din cele două mandate la conducerea Primăriei Timișoara. A vorbit de infrastructura rutieră, menționând străzi, șosele și parcări, de infrastructura  rețelei școlare și sanitare și de situația zonelor economice și de petrecerea timpului liber. A fost abordată și situația transportului public, primarul menționând sumele mari pe care administrația le-a avut de plătit în ultimii ani pentru înnoirea parcului auto. Primarul s-a lăudat și cu modul de pregătire a Timișoarei pentru anul 2021 în care va purta titlul de Capitală Europeană a Culturii, respectiv cu finanțarea preponderent din bugetul local. Robu a amintit proiectele privind construcția de săli și terenuri de sport și de faptul că nu a renunțat la construcția unui ansamblu multifuncțional pe spațiul actualului stadion Dan Păltinișanu.

Primarul a dat, din nou, vina pe funcționarii din primărie, din cauza cărora oamenii de afaceri se împiedică în birocrația cauzată de ”exigența excesivă”. Nu în ultimul rând a fost abordată problema vidului în conducerea Teatrului German de Stat unde, susține Nicolae Robu, viitorul manager are nevoie de studii de specialitate, și doar în cazul în care nu s-ar prezenta un candidat cu astfel de studii la concurs, postul ar putea fi ocupat de o persoană cu altă pregătire.  

Comentarii

comentarii