Acasă Actualitate Primarul Nicolae Robu şi… sociologia

Primarul Nicolae Robu şi… sociologia

453
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu continuă seria premierelor năstruşnice. De această dată, nu mai vorbim despre poduri şi pasaje, ci despre teme sociologice legate de cauza care-i determină pe hateri să denigreze Timişoara. Edilul a mărturisit că nu este chiar atât de supărat când se loveşte în domnia sa, dar suferă când este lovit oraşul, imaginea acestuia în lume.

“Nu credeţi că haterii au sărit şi la acest material (o postare care promova Timişoara, n.r.), unii chiar scriind în engleză că Timişoara este un oraş mizerabil. Nu le e ruşine acestor oameni? (…) Chiar o să rog Universitatea de Vest, prin facultatea de specialitate, să facă un studiu sociologic să vedem. Cum se explică faptul că în alte oraşe nu există aşa ceva, asemenea oameni care efectiv au porniri pe care nu le pot înţelege, decât ca fiind din zona patologicului, să denigreze propriul lor oraş. Să ne înţelegem bine! Nu vorbesc de cei care mă critică pe mine

– că nu decât să mă critice, suntem în democraţie; eu simt că majoritatea cetăţenilor apreciază eforturile şi rezultatele. La vot se va vedea bilanţul celor care apreciază sau nu – , dar aici este vorba efectiv despre pornirile lor la adresa oraşului (…)”, a mărturisit primarul Nicolae Robu pentru Radio Timişoara.

 

Comentarii

comentarii