Acasă Actualitate Primarul Nicolae Robu trăieşte, încă, într-o realitate paralelă

Primarul Nicolae Robu trăieşte, încă, într-o realitate paralelă

711
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu are impresia că poate tele-administra salubrizarea municipiului, pe care l-a lăsat să se înfunde în mizerie, de pe facebook.

Are impresia că în toată Timişoara mai sunt 24 de grămezi de gunoi şi dacă se elimină acelea, oraşul va fi curat. Evită să iasă pe teren, şi să vadă cât de mare e diferenţa dintre cee ace-şi imaginează (raportează) şi realitatea din oraş.

Pentru toate neajunsurile, pentru deponeul de gunoaie al zonei (biata Timişoara!), de vină este în gândirea sa, “presa ticăloasă” care nu minte şi care arată că oraşul e o mlaştină a insalubrităţii.

Şi mai sunt de vină şi cetăţenii needucaţi, fără să spună că lipseşte cu desăvârşire de pe străzile urbei poliţia locală, care în cel mai bun caz se plimbă în maşinile plătite din bani publici, dar nu aplică amenzi pentru neregulile depistate.

“IATĂ UN NOU RAPORT LA ZI, PRIVIND SITUAȚIA GRĂMEZILOR DE GUNOI MENAJER !

Remarcăm cu gust amar că, deși numărul de rampe curățate a crescut remacabil, ajungând la nu mai puțin de 53!-, a crescut și numărul celor pe care semeni de-ai noștri -nicidecum extratereștrii!- le-au creat ! Astfel, problema e rezolvată doar în proporție de cca 70%, mai rămânând 24 de grămezi de care avem știre, încă neridicate!

Vă mulțumesc încă o dată dv, celor ce, dovedind spirit civic, ne ajutați făcând sesizări, pt aportul adus campaniei de a face din orașul nostru unul de o curățenie exemplară! Rușine celor cu conduită primitivă, care pur și simplu își lasă gunoiul unde le e lor la îndemână, fără nicio jenă! Căci… doar există Primar să se ocupe de ele, nu?! Rușine și hater-ilor și “tonomatelor”, pt răul pe care-l fac orașului, prezentând această față negativă a lui, ca și cum ar fi caracteristica definitorie! Și asta, doar pt a lovi în mine, chiar știind că acest gunoi, menajer, inclusiv depozitat clandestin, la colț de stradă sau oriunde altundeva, nu este în jurisdicția Primăriei, ci în aceea a asociației județene ADID, cum am explicat de atâtea ori! Dar, iată că, și așa, fără a ne fi în sarcină, tot noi rezolvăm problema! Noi -adică: eu, colaboratorii din Primărie și dv.!-, împreună cu Facebook-ul, acest minunat instrument, luat în derâdere și acum, în anul 2019, de mințile înguste!”, spune Nicolae Robu evident, pe facebook.

Comentarii

comentarii