Acasă Actualitate Primarul pistolar joacă la mai multe capete

Primarul pistolar joacă la mai multe capete

330
DISTRIBUIȚI

Ionel Toma dă vina pe „glume înţelese greşit”, pentru eventuala despărţire de PSD…
Surse credibile susţin că primarul PSD de Giroc, Ionel Toma, se gândeşte să migreze spre alt partid. Edilul are antecedente. Liberal aşa-zis convins, Toma a întors armele peste noapte şi a intrat în PSD, cu şapte ani în urmă, după un mandat de liberal şi unul de independent la primăria din comuna timişeană. În 2008, Toma ar fi intenţionat să abandoneze şi corabia social-democrată şi să intre în PD-L. A fost refuzat din cauza unei prietenii cu actualul preşedinte al PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc. Acum, Toma a preluat funcţia de preşedinte al organizaţiei locale PSD Giroc, dar dorul de ducă nu s-a stins. Toma ar juca la două capete. PD-L sau UNPR sunt viitoarele destinaţii pentru primarul care a devenit celebru după ce, în 2007, a tras cu pistolul după un localnic. Omul ar fi venit să-i ceară socoteală lui Toma, pentru că primarul s-ar fi încurcat cu nora lui. În loc să-şi sperie rivalul, Toma s-a autoaccidentat, trâgându-şi un glonţ în picior….

Democrat-liberalii susţin că Toma le-a făcut curte

Surse din conducerea PD-L au declarat pentru ZIUA de Vest că, în 2008, Ionel Toma ar fi cochetat serios cu PD-L. „A vrut să candideze ca primar din partea PD-L, la alegerile din 2008. A fost refuzat de fostul preşedinte Dorel Borza, pe motiv că era foarte bun prieten cu actualul preşedinte al PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc”, ne-a spus unul dintre oamenii din prima linie a PD-L Timiş. Liderul UNPR Timiş, Ioan Răducan, susţine că Ionel Toma nu a vrut să intre în UNPR. Discuţii despre un eventual sprijin au existat, pe altă temă însă, susţine Răducanu.  „Niciodată nu am discutat cu Toma aşa ceva, deşi am o relaţie de amiciţie cu el. Lumea vorbeşte multe, nu m-ar mira să aud că am vrut să-l iau în partid şi pe Isus Christos. Am, discutat cu Toma, pe teritoriul lor sunt multe unităţi militare în paragină şi am vrut să-l sprijinim cu ministrul nostru, nu a fost însă niciodată vorba să intre în UNPR”, ne-a spus Ioan Răducanu, preşedintele UNPR Timiş.

Toma: „Poate au fost unele glume înţelese greşit”

Primarul comunei timişene Giroc, Ionel Toma, a acceptat o discuţie cu ZIUA de Vest, pe tema plecării sale din PSD. El neagă o asemea variantă şi susţine că, cel mai probabil, zvonurile au plecat în urma „unor glume înţelese greşit”. Culmea, Toma regretă şi acum plecarea sa din PNL, ce a avut loc în urmă cu mai bine de 7 ani. Edilul de Giroc recunoaşte că, la un moment dat, legătura sa cu PSD aproape s-a rupt. „În urma unei supărări de-a mele (sic!) cu domnul Grindeanu (n.r. – Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD), m-am retas în cochilie, nu am vrut să mai particip activ în partid. Au promovat, în urmă cu un an, o acţiune de intabulare a trenului de sub CET, asta a trebuit însă să o aflu de la lucrătorii de la Cartea Funciară. Acest lucru m-a deranjat. Situaţia s-a schimbat însă când Bojin a ajuns preşedinte. Am preluat organizaţia PSD Giroc. Acum ştiţi cum este, fiecare îşi doreşte un primar cu rezultate şi vechime. Nu e bine să migrezi de la un partid la altul. N-am făcut bine nici că am plecat din PNL. Sunt prieten cu oameni din multe partide şi discut, de fiecare dată ,cu prietenii. Poate au fost unele glume înţelese greşit. Nu vreau să plec din PSD”, ne-a declarat Ionel Toma, primarul de Giroc.

Comentarii

comentarii