Acasă Actualitate Primarul Robu, care ar trebui să aibă în grijă întreg orașul, nu...

Primarul Robu, care ar trebui să aibă în grijă întreg orașul, nu asigură săpun și dezinfectanți nici măcar pentru angajații Primăriei Timișoara

1656
DISTRIBUIȚI

Criza de substanțe dezinfectante pe care o acuză primarul Nicolae Robu pare să afecteze și interiorul Primăriei Timișoara, nu doar serviciile de salubrizare, în acțiunile de spălare a străzilor.

Conform unor surse din cadrul primăriei, există o mare lipsă de interes a primarului dar și de materiale sanitare. Nu este vorba numai de dezinfectant, ci și chiar de săpun.

O fotografie de la toaleta din fața Serviciului Administrativ din Primăria Timișoara, cel care se ocupă cu aprovizionarea de materiale sanitare, arată lipsa oricărei substanțe dezinfectante. Angajații din primărie se declară speriați si revoltați de această situație.

La ședința Consiliului Local Timișoara de vineri, 27 martie, acest lucru a creat controverse între primarul Nicolae Robu și consilierul Adrian Orza, cel care a prezentat mesajele primite de acesta din partea angajaților din primărie. Atunci, Robu cerea dovezi, altfel considerând remarca doar un „atac politicianist”.

Comentarii

comentarii