Acasă Actualitate Primarul Timișoarei acuză fosta administrație că a lucrat în mod penibil la...

Primarul Timișoarei acuză fosta administrație că a lucrat în mod penibil la Drumul Boilor

1079
DISTRIBUIȚI

Modul în care Primăria Timișoara lucrat pe Drumul Boilor, în locul unde ar urma să se intersecteze cu Centura Sud, este unul penibil, lipsit de profesionalism, a declarat Dominic Fritz, marți, despre situația existentă în acest moment acolo. Fosta administrație, într-o încercare de a forța mâna CNAIR fosta administrație a asfaltat Drumul Boilor chiar înainte ca proiectul centurii să ajungă în acel loc.

Fosta administrație a sperat că va ”încărca” CNAIR și cu realizarea sensului giratoriu, din banii acesteia, și a asfaltat repede zona unde se intersecta Drumul Boilor cu centura.

”Suntem de câteva săptămâni în discuții cu CNAIR, ele vor întârzia puțin acum că viceprimarul (n.r. Ruben Lațcău) este în carantină, el a dus aceste discuții. Eu, personal, cred că primăria Timișoara nu a acționat corect și punctul de vedere al CNAIR este justificat”, spune Fritz.

Compania de Drumuri ar fi dat un termen limită pentru ca cei de la Primăria Timișoara să oferă o soluție. Fritz spune că nu știa de acesta, dar a comentat extrem de dur modul în care fosta administrație a ”rezolvat” acolo problema.

”Nu știam care a fost termenul limită. În ceea ce mă privește, eu cred că e absolut halucinant ce s-a întâmplat acolo, e penibil, e lipsă de profesionalism. Un astfel de comportament, cu care trebuie să ne pierdem timpul, nu e una din bucuriile vieții mele. Mă opresc aici…”, a mai spus Fritz.,

Comentarii

comentarii