Acasă Eveniment Primarul unei localităţi arădene, reclamat la Poliţie că ar fi lovit trei...

Primarul unei localităţi arădene, reclamat la Poliţie că ar fi lovit trei tineri

566
DISTRIBUIȚI

Trei tineri au depus la Poliţie o plângere prin care îl acuză pe primarul localităţii arădene Pilu, Lucian Dan Drăgan, că i-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele deoarece ar fi fost deranjat de luminile de la stopurile autoturismului cu care circulau.
Ştefan Lăcătuş, unul dintre tineri, a susţinut că se îndrepta spre Pilu, împreună cu prietenii săi, pentru a participe la o partidă de biliard, într-un bar din comună. Tinerii susţin că au greşit drumul, iar primarul, care venea în urma lor cu o maşină de teren, ar fi fost deranjat de luminile de la stopurile autoturismului lor.
"Pe domnul primar, care m-a bătut, l-au deranjat luminile de frână. Noi nu am cunoscut bine drumul, am confundat drumul pe care trebuia să mergem. Dânsul a venit în spatele meu şi a spus că l-au deranjat luminile, că aşa a şi spus la Postul de Poliţie, când m-a bătut, de faţă cu agenţii care erau acolo. Ne-a înjurat şi ne-a lovit cu pumnii şi picioarele. Un primar nu face aşa ceva. Apoi şi-a chemat oamenii, care au continuat să ne bată“, a susţinut Ştefan Lăcătuş.
La rândul său, Florin Baba, un alt tânăr care susţine că ar fi fost lovit de primar, a spus că a fost nevoit să fugă prin grădinile unor localnici ca să scape de bătaie. Victimele au mai susţinut că au fost bătuţi şi în Postul de Poliţie, unde i-ar fi lovit şi un poliţist.
Lucian Dan Drăgan, primarul localităţii Pilu, neagă acuzaţiile tinerilor şi spune că aceştia au fost bătuţi de localnicii în grădinile cărora ar fi intrat. Primarul mai spune că unul dintre tinerii care îl acuză avea permisul de conducere suspendat. „Nu este nimic adevărat din ce spun aceştia. Eu am chemat Poliţia când am văzut că circulă haotic pe drum. Ei s-au speriat când au auzit că am chemat Poliţia şi au fugit prin grădinile oamenilor, care cred că i-au şi bătut. Unii zic că ei ar fi intrat să dea spargeri în comună“, a afirmat Lucian Dan Drăgan.
Poliţiştii au început o anchetă în acest caz. „La sediul Inspectoratului este o plângere depusă de trei persoane din comuna Socodor, prin care ne este sesizată o agresiune a primarului din Pilu. În cauză se efectuează cercetări, iar în funcţie de numărul de îngrijiri medicale se va stabili încadrarea faptei“, a declarat Estera Biţiş, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad.
Cei trei tineri, care au mai multe vânătăi pe faţă, au declarat că pot demonstra cu certificate medico-legale că au fost agresaţi.
Sursa: NewsIn
 

Comentarii

comentarii