Acasă Actualitate Primiri de noi membri la North-American Economic Club Timișoara

Primiri de noi membri la North-American Economic Club Timișoara

DISTRIBUIȚI

Clubul Economic Nord American din Timișoara (N.A.E.C.) reunește companii și organizații cu sediul central într-una dintre statele continentului nord american (SUA, Canada, Mexic) sau cu interese economice pe continentul american.

Companiile nord americane fac parte dintre principalii investitori din România, o parte dintre ele venind în România în mod direct sau prin deschiderea de filiale în alte țări din Uniunea Europeană, în special în Olanda. În ședința de board a NAEC, din seara zilei de 12 aprilie, a avut loc primirea de șase noi membri reprezentând companii și organizații cu interese pe continentul american.

Printre acești noi membri se numără MAXWELL LEADERSHIP, filiala din România a Maxwell Leadership SUA, companie fondată de John Maxwell, unul dintre cei mai cunoscuți promotori ai conceptului de leadership la nivel internațional. Filiala din România este cea mai puternică filială din afara SUA, ca număr de membri, a Maxwell Leadership și este coordonată de timișoreanul Sorin Popa.

RE/MAX IMOBILIARE, filiala din Timișoara a cunoscutei companii RE/MAX din SUA, cel mai mare jucător mondial de pe piața de imobiliare, prezent în 110 țări și reunind 130.000 de agenți. La nivel mondial RE/MAX generează o tranzacție imobiliară la fiecare 30 de secunde. Filiala timișoreană este coordonată de Rareș Fasie și Marius Popa, ultimul având și funcția de Consul Onorific al Regatului Țărilor de Jos la Timișoara.

MORENO TRADE DRISTRIBUTION SRL, companie timișoreană, importator a unei game largi de cafea și produse alimentare bio din America Latină, în special Columbia. Produsele importate de compania Moreno sunt distribuite în România, Germania, Polonia și Slovacia. În România pot fi regăsite pe rafturile bio ale magazinelor DM și ale altor distribuitori mai mici, specializați. Cifra de afaceri a companiei timișorene a depășit în ultimul an trei milioane de euro și este administrată de Sorin Pășcălău.

AWR LEASE SERVICES SRL, companie timișoreană care oferă soluții de mobilitate premium, transpuse în servicii de leasing operational, închiriere auto și transfer privat de persoane. Printre principalii clienți AWR se află cunoscute companii nord americane însă și cunoscute companii europene. Compania este fondată și administrată de soții Iova și Laura Acimovăț.

DMR EASTERN EUROPE SRL, companie lider, parte a Launchmetrics Group, specializată în activitatea de monitorizare și analiză a datelor celor mai importante site-uri web, platforme Social Media și titluri editoriale publicate la nivel mondial. Filiala din Timișoara acoperă cele mai importante piețe din întreaga lume: Europa, America, Asia Pacific, Orientul Mijlociu și Îndepărtat. Compania este administrată local de către Gabriel Toth.

Ședința de board a N.A.E.C. a avut ca invitat de onoare pe Dl. Dorin Miron, președinte în exercițiu al Clubului Economic francez la Timișoara, cele două cluburi discutând posibilitatea realizării și susținerii unui proiect comun în sprijinul comunității timișorene și a persoanelor cu dizabilități de vedere din județul Timiș. Un alt cunoscut proiect dezvoltat de către N.A.E.C. în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara este Leadership Academy, coordonat de Psih. Coralia Sulea și Prof. Univ. Dr Flavia Barna, prorector UVT.

Clubul Economic Nord American din Timișoara este administrat, în mandatul 2023/2024, de un comitet reprezentat prin Adrian Bădescu, președinte (Consul Onorific al Mexicului la Timișoara și fondator al Clinicilor Medici’s, parte al grupului MedLife), Ileana Gabor, past-president (Honeywell Life Safety Romania), Dan Copocean, vicepreședinte (Kimball Electronics România), Ovidiu Ambruș, vicepreședinte (Litens Automotive Eastern Europe), Ciprian Ractei, vicepreședinte (Hamilton Central Europe), Anton Iuhasz, secretar (Iuhasz & Partners Law Firm), Horațiu Pîrvulescu, membru & fondator (partener de audit Deloitte Romania), Miruna Năchescu, membru (partener din partea mediului academic, Universitatea de Vest din Timișoara).

Comentarii

comentarii