Acasă Actualitate Primăria Sânnicolau Mare şi Asociaţia Zoppas per Bambini sărbătoresc Ziua Copilului

Primăria Sânnicolau Mare şi Asociaţia Zoppas per Bambini sărbătoresc Ziua Copilului

600
DISTRIBUIȚI

Spectacol, muzică şi concursuri pentru copiii din Sânnicolau Mare

Primăria Sânnicolau Mare şi Asociaţia Zoppas per Bambini vor organiza sâmbătă, 5 iunie, un eveniment dedicat copiilor, de la cei mai mici până la cei mai mari. Activităţile distractive încep la ora 10.00 pe scena Teatrului de Vară din oraşul Sânnicolau Mare, cu un spectacol numit „Copilul Răsfăţat”. Piesa de teatru este interactivă, situaţiile comice se nasc din discuţiile pe care le au doi copii, unul prieten cu Lenea, iar celalalt prieten cu Hărnicia. Finalul vesel şi neaşteptat al spectacolului interactiv va stârni hohote de râs din partea tuturor celor care vor implica să afle povestea celor doi copii.
Spectacolul „Copilul Răsfăţat” va fi urmat la ora 10.30 de un dans general şi o împărţire pe grupe a copiilor, în funcţie de vârstă. Jocurile şi concursurile vor fi adaptate, de la caz la caz. Astfel, micuţii de până la 3 ani vor participa împreună cu părinţii la un concurs de cărat copiii în spinare, apoi vor recunoaşte sunetele făcute de diferite animale. De activităţi distractive se vor bucura şi copii mai mari, cei cu vârsta în jur de 6 ani, care se vor întrece într-un concurs de strâmbături sau se vor înveli în timp record în hârtie, pentru a impune cea mai reuşita mumie din Sânnicolau Mare. Muzica are un rol aparte în distracţia pregătită pentru copiii, cei cu vârsta până la 10 ani vor juca „Scaunele Muzicale”, iar adolescenţii, de până la 14 ani vor demonstra care este cel mai bun dansator. Surprizele nu se opresc aici, organizatorii pregătind turneul de tras de sfoară, concursul „Statuile” sau mini-cursul de modelling pentru fete.
Pictura pe faţă, baloanele colorate şi dulciurile gratuite vor face deliciul copiilor, care sunt aşteptaţi cu întreaga familie la unul dintre cele mai ample evenimente organizate în oraşul Sânnicolau Mare, de Ziua Copilului. „Copiii sunt una dintre priorităţile mandatului meu de primar. Ştiu că suntem un oraş micuţ, însă chiar şi aici copiii trebuie să aibă o zi a lor, o dată pe an. Este foarte greu să explici copiilor că este criza, că nu se pot juca sau bucura pentru că oamenii mari au probleme. Cu bani puţini, vom reuşi să facem un eveniment de excepţie. Dedicaţia si sufletul pe care îl punem în organizare, alături de Asociaţia Zoppas per Bambini contează cel mai mult,” a declarat primarul Dănuţ Groza. Cea de-a doua ediţie a Zilei Copilului este organizată şi finanţată de Primăria Sânnicolau Mare şi Asociaţia Zoppas per Bambini.
Asociaţia Zoppas per Bambini a fost înfiinţată un grup de mămici de la compania Zoppas Industries România, care au hotărât să se implice şi mai mult în activităţile de întrajutorare a celor aflaţi la nevoie. Printre obiectivele Zoppas per Bambini se numără protecţia copiilor şi a familiilor nevoiaşe, prevenirea abandonului şcolar şi reintegrarea şcolară a copiilor care au abandonat şcoala, organizarea şi susţinerea de cursuri şi seminarii cu participarea unor profesori şi personalităţi locale, organizarea de tabere şi excursii, organizarea de concursuri, simpozioane şi spectacole artistice.

Comentarii

comentarii