Acasă Actualitate Primăria Timişoara sare în sprijinul sinistraţilor din Moldova

Primăria Timişoara sare în sprijinul sinistraţilor din Moldova

454
DISTRIBUIȚI
Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, anunţă că timişorenii care doresc să vină în ajutorul sinistraţilor din judeţele Moldovei afectate de inundaţii, pot face donaţii în bunuri materiale la depoul de troleibuze al RATT din zona Dâmboviţa, str. Banatul nr. 4. Timişorenii pot dona alimente, haine, încălţăminte, saltele, pături sau obiecte electrocasnice, începând de marţi, 6 iulie, între orele 8-15, în fiecare zi de luni până vineri.

 “Datorită reglementărilor legislative stricte în domeniu şi pentru facilitarea sortării donaţiilor, rugăm persoanele care doresc să sprijine această campanie caritabilă să doneze îmbrăcăminte, încălţăminte, saltele, pături, de preferinţă noi, iar în cazul în care articolele de îmbrăcăminte sunt folosite, acestea să fie însoţite de certificat de curăţenie eliberat de firmă autorizată. Precizăm faptul că încălţămintea uzată nu este admisă. Alimentele pot fi donate doar sub formă de conserve (în termen de valabilitate), cele perisabile nefiind admise. Obiectele electrocasnice trebuie să fie curate şi funcţionale”, spune primarul Gheorghe Ciuhandu. 
Primăria Timişoara a deschis şi un cont în care se pot face donaţii în lei. Contul este deschis la Gruope Societe Generale Sucursala Timişoara, este în lei (RON) şi are numărul RO54BRDE360SV05914693600.
 

Comentarii

comentarii